Hatayspor - Gazişehir final maçının stadı belli oldu

27.05.2019 - 00:18 | Son Güncellenme: 27.05.2019 - 03:18

Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman, hangi stadyumda? Spor Toto Süper Lig'e yükselme peşinde olan Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise bu zorlu maçın hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor. Biz de bu kritik maçla ilgili detayları derledik. Peki, Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman? Hatayspor Gazişehir maçının bilet fiyatları ne kadar, hangi stadyumda? İşte detaylar...

Hatayspor - Gazişehir final maçının stadı belli oldu

Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'e yükselmek için play-off'larda mücadele eden Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep, İstanbul'da karşı karşıya geliyor. Futbolseverler ise bu zorlu maç hakkındaki detayları merakla araştırmakta. Gazişehir Gaziantep yarı finalde Osmanlıspor'u penaltılarda elerken, Hatayspor Adana Demirspor'u elemişti. Peki, Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman? Hatayspor Gazişehir maçının bilet fiyatları ne kadar, hangi stadyumda? İşte detaylar...

Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep karşı karşıya gelecek. 30 Mayıs Pazartesi günü oynanacak karşılaşma saat 21:30'da başlayacak.

Spor Toto 1. Lig play-off finali 30 Mayıs'ta 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. 

Hatay Valiliği'nden açıklama! Adana Demirspor maçından sonra...

Hatay Valiliği, Hatayspor ile Adana Demirspor arasında oynanan Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş müsabakası sonrası yaşanan olaylara ilişkin "Söz konusu olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, şüpheli şahısların tespitine yönelik çalışmalar devam etmektedir." açıklamasında bulundu.

Valilik sitesindeki açıklamada, müsabaka bitiminin ardından bir grup Adana Demirspor taraftarının, sahaya girmek amacıyla tel örgüleri yıktığı, koltukları kırarak görevlilere attığı ve küfür içeren hakaretlerde bulunduğu belirtildi.

Gruba kademeli olarak müdahale edildiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Muhtemel olumsuzlukları engellemek amacıyla gruba kademeli olarak göz yaşartıcı gaz kullanmak suretiyle müdahale edilmesi esnasında, 3 polis memuru atılan sandalye ve taş parçalarından, aynı süreçte 2 taraftar da atılan parçaların isabet etmesi neticesinde hafif şekilde yaralanmıştır. Bazı sosyal medya platformlarında, 'Emniyet plastik mermi kullandı' şeklindeki paylaşımlarla ilgili olarak ise İl Emniyet Müdürlüğü envanterinde plastik mermi bulunmamakta olup, müdahale esnasında gaz tüfeği kullanılmıştır. Söz konusu olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, şüpheli şahısların tespitine yönelik çalışmalar devam etmektedir."

İlhan Palut'tan final açıklaması!

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-2 mağlup ederek finale yükselen Hatayspor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Herkesin her şeyin bittiğini düşündüğü anda ne oyuncularım oyunu bıraktı ne de Allah bizi bıraktı. Çok şükür maçı çevirmek için neyimiz varsa son yüklemeyi daha yapıp skoru bulduk." dedi.

Palut, maçın ardından yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'a göre futbolun doğrularını ilk yarı boyunca daha çok ortaya koyan bir takım olduklarını belirtti.

İkinci yarda maçı çevirebileceklerine inandıklarını ifade eden Palut, şunları kaydetti:

"Herkesin her şeyin bittiğini düşündüğü anda ne oyuncularım oyunu bıraktı ne de Allah bizi bıraktı. Çok şükür maçı çevirmek için neyimiz varsa son yüklemeyi daha yapıp skoru bulduk. Üç sene önce kafamızı sokacak tesislerimiz yokken bugün final oynayacağımız için Allah'a şükrediyorum."

Palut, play-off final maçında da ellerinden gelen bütün mücadeleyi göstereceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat maç sonrası basın toplantısına katılmadı.

Senin için hazırladığımız haberler