Hatayspor, İlhan Palut'la yollarını neden ayırdı?

01.10.2019 - 03:47 | Son Güncellenme: 01.10.2019 - 00:47

TFF 1. Lig ekiplerinden Hatayspor'da sürpriz bir şekilde teknik direktör İlhan Palut'la yollar ayrıldı.

Hatayspor, İlhan Palut'la yollarını neden ayırdı?

Hatayspor yönetimi elde edilen 1-0'lık Eskişehirspor galibiyetinin ardından yaşanan fikir ayrılıkları sebebiyle hocası İlhan Palut'la yollarını ayırdı.Kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Yönetim Kurulu kararı ile teknik direktörümüz İlhan Palut ve ekibi ile yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz. Başta İlhan Palut ve tüm ekibine, bugüne kadarki özverili çalışmaları için kulübümüz adına teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde üstün başarılar dileriz."

İşte İlhan Palut'un Hatayspor performansı

2017-18 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup'u lider tamamlayarak 1. Lig'e yükselen Akdeniz temsilcisi, özellikle ikinci yarıda göz alıcı bir performans ortaya koymuş ve şubat ayından itibaren ligde yenilgi yüzü görmemişti. Kısıtlı imkanlara rağmen beklentilerin üstüne çıkan Hatayspor, play-off finalinde Gazişehir'e penaltılarla kaybetmiş ve Süper Lig'e yükselme şansını kıl payı kaçırmıştı.

İlhan Palut, bu sezon Hatayspor'un başında görev aldığı 1. Lig'de 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ile 2 mağlubiyet elde etti ve 10 puan topadı.

Hatayspor, Ümit Özat'la anlaştı mı?

Teknik direktör İlhan Palut'la yollarını ayıran Hatayspor'un Ümit Özat'la anlaştığı iddia edildi.Ümit Özat'tan konuyla alakalı açıklama geldi.Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Özat şu ifadeleri kullandı:

"Kamuoyuna duyurulur. Dünden bu yana hakkımda Hatayspor ile çıkarılan haberleri ben de sizin gibi takip etmekteyim ancak şunu net olarak söylemeliyim ki kimse ile resmi ya da gayri resmi bir görüşmem olmamıştır. Benden duymadığınız hiçbir habere itibar etmemenizi rica ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler