Hatayspor'da Futbolcular Ve Teknik Ekip İstanbul'a Vardı

İsa Kethüda
07.02.2023 - 14:37 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 23:14

Süper Lig ekibi Hatayspor'da futbolcular ve teknik ekibin tahliyesini sağlandı. Antakya ekibi İstanbul Havaalanı'na iniş yaptı.

Hatayspor'da Futbolcular Ve Teknik Ekip İstanbul'a Vardı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde Hataysporlu Christian Atsu ve bordo-beyazlı ekibin sportif direktörü Taner Savut, enkaz altında kalmıştı. 

Taner Savut için arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Sabah saatlerinde Christian Atsu'nun enkaz altından çıkarılıp tedavisine başlanırken sportif direktör Taner Savut için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. 

Volkan Demirel, takımı bir araya topladı

Yaşanan gelişmelerin üzerine dün teknik direktör Volkan Demirel, takımı Hatayspor tesislerinde bir araya topladı. Sürekli yardım çağrılarını yineleyen Volkan Demirel önderliğinde Hatayspor oyuncuları ve teknik ekibin Adana'ya geçmeleri sağlandı. Bordo-beyazlılar, Adana'dan kalkan özel uçakla ailelerine ulaşacak.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel, Türk halkına seslendi: "Sokaklar yardım diye inliyor"
Habere Git

Kerim Alıcı: "Uçağımız birazdan kalkacak"

Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Kerim Alıcı, "Takım halinde Hatay'dan Adana'ya geldik. Uçağımız birazdan kalkacak. Ailelerimizin yanına gidiyoruz" dedi.

Hatayspor İstanbul'a ulaştı

Volkan Demirel'in ayarladığı özel uçakla Hatay'dan tahliye edilen takım İstanbul Havaalanı'na indi. 

"Şu an bir şey söylemek istemiyorum"

Hataspor Teknik Direktörü Volkan Demirel kendisine yöneltilen sorulara "Şu an bir şey söylemek istemiyorum ama iki üç güne detaylı konuşacağım." yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Felipe Melo, Volkan Demirel'e destek verdi
Habere Git

Fenerbahçe'den Demirel' destek

Senin için hazırladığımız haberler