Hatayspor, Manisa'ya Transfer Olan Kaan Kanak'a Veda Etti

Akın Ungan
03.06.2023 - 10:11 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 10:21

Son dakika | Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor, Manisa FK'ya transfer olan Kaan Kanak'a veda etti. İşte tüm detaylar...

Hatayspor, Manisa'ya Transfer Olan Kaan Kanak'a Veda Etti

AJANSSPOR HABER

Yaşanan deprem felaketi nedeniyle Spor Toto Süper Lig'den çekilen ve birçok futbolcusu ile yollarını ayıran Hatayspor, bir ayrılık daha yaşadı.

Kaan Kanak Şubat ayında Manisa'ya gitti

Depremi Hatay'da yaşayan Kaan Kanak, felaketin ardından Şubat ayında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'ya transfer oldu.

Hatayspor'dan veda mesajı

Hatayspor, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Kaan'a veda etti. Açıklamada, "Futbolcumuz Kaan Kanak ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hoca adayları belli oldu! Lucescu ve sürpriz isimler...
Habere Git

Paylaşımın devamında ise "Kaan Kanak, yaşadığımız deprem felaketi sonrası zor bir yola giren kulübümüz için fedakarlıklar yapmış ve her zaman yanımızda olduğunu bizlere hissettirmiştir. Kaan'a emekleri ve fedakar davranışları için teşekkür eder, transfer olduğu Manisa Futbol Kulübü'nde ve sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz" denildi.

Kaan Kanak'ın bu sezonki performansı

Kaan Kanak bu sezon 16 Süper Lig, 12 de TFF 1. Lig maçında görev aldı. Süper Lig'de 1 kez rakip fileleri havalandıran futbolcu, 1. Lig'de ise 1 gol, 1 asist kaydetti. Tecrübeli sol bek 2 Süper Lig maçında sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
G.Saray, Fransız forvet için harekete geçti!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler