Hatayspor transferde merkez orta saha Christian Kouan ile ilgileniyor

08.01.2022 - 13:51 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 14:30

Atakaş Hatayspor, ara transfer döneminde İtalya'da Perugia forması giyen orta saha Christian Kouan ile anlaşmaya çok yakın. Christian Kouan kimdir? Detaylar...

Hatayspor transferde merkez orta saha Christian Kouan ile ilgileniyor

Süper Lig'e güzel bir başlangıç yapan Atakaş Hatayspor, ara transfer dönemini iyi geçirerek, kadrosuna yapacağı takviyelerle daha güçlü bir takım kurmak istiyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre Atakaş Hatayspor, Perguia takımında oynayan Christian Kouan ile ilgileniyor. Transferde sona yaklaşan Hatayspor, anlaşmaya çok yakın. İtalyan ekibinden ayrılmaya sıcak bakan Kouan, Türkiye'ye gelmek istiyor.

Christian Kouan kimdir?

22 yaşındaki Fildişili oyuncu, merkez orta sahada görev yapıyor. 2017'de 10 Bin Euro'ya İtalyan takım Perugia'ya gelen Christian Kouan, takımı ile bu sezon 19 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 2 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Hatayspor'un ligdeki durumu

Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Atakaş Hatayspor, geride kalan 19 haftada 32 puan tıopladı. Ligin ilk yarısını 5. sırada tamamlayan takım, 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Hatayspor, 27 gol atarken, kalesinde ise 23 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler