Şenol Güneş'in gözü Hatayspor deplasmanı! İlk 11'ler...

05.10.2024 - 08:55 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 18:00

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'la karşılaşacak. Maç ne zaman, hangi kanalda ve ilk 11'ler gibi detaylar...

Şenol Güneş'in gözü Hatayspor deplasmanı! İlk 11'ler...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de ilk galibiyetini Konyaspor karşısında 3-2'lik skorla elde eden Trabzonspor, 8. hafta mücadelesinde Hatayspor'a konuk olacak. Zorlu maça dair detaylar haberde.

Hatayspor- Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Hatayspor- Trabzonspor maçı 5 Ekim Cumartesi (Bugün) 19.00'da oynanacak. Mersin Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

16. randevu

Bu sezon 6’şar maç oynayan iki takımdan Hatayspor’un 2, Trabzonspor’un 8 puanı bulunuyor. Daha önce oynadığı Sivasspor, Eyüpspor ve Gaziantep FK deplasmanlarından 0-0 berabere ayrılan Karadeniz ekibi, bugünilk dış saha golünü atıp galip gelmeyi hedefliyor. İki takım 8’i Süper Lig olmak üzere toplam 16 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Trabzonspor’un 8, Hatayspor’un 2 galibiyeti bulunurken 6 maç berabere bitti.

Trabzonspor'da 10 eksik var

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan 10 futbolcu; Nwakaeme, Denswil, Bagatov, Serkan, Hüseyin, Savic, Ozan Tufan, Umut Bozok, Cihan Çanak ve Enis Destan bugün forma giyemeyecek.

Muhtemel ilk 11'ler

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Calvo, Cemali, Massanga, Diack, Rivas, Görkem, Fernandes, Aboubakar.

Trabzonspor: Uğurcan, Pedro, Mendy, Serdar, Eren, Okay, Lundstram, Visca, Cham, Orsic, Banza.

Hatayspor 131 gündür kazanamıyor

Hatayspor, Trabzonspor karşısında galip gelerek 131 günlük 3 puan hasretine son vermek istiyor. Bu sezon ligin ilk haftasında Galatasaray'a konuk olan bordo-beyazlılar, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. İkinci haftada Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan, üçüncü haftadaki Antalyaspor maçında 3-2 mağlup olan Hatayspor, dördüncü haftada da sahasında Samsunspor'a 3-0 kaybetti.

Ligdeki son galibiyet 26 Mayıs'ta

Atakaş Hatayspor, ligde son galibiyetini geçen sezonun 38. haftasında 26 Mayıs'ta Mersin'de konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek elde etmişti.


Çaykur Rizespor maçının ardından yaz tatili ve kamp süresini geçiren bordo-beyazlılar, bu sezon ligde henüz 3 puanla tanışamadı.


Galibiyet hasreti 131 güne çıkan Hatay ekibi, bay geçirdiği 7. haftayı günde çift antrenman yaparak değerlendirmeye çalıştı.


Müsabakada galip gelmenin hesaplarını yapan bordo-beyazlılar, 3 puan almaları durumunda galibiyet hasretine son vermiş olacak.

Senin için hazırladığımız haberler