Transfer haberi: Hatayspor Mahmoud Kahraba ile ilgileniyor

Akın Ungan
31.12.2021 - 11:20 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 11:32

Hatayspor, Mısır'ın Al Ahly takımından Mahmoud Kahraba'yı transfer etmek istiyor. Mahmoud Kahraba kimdir? Denizlispor olayı nedir? Bonservis bedeli ne kadar?

Transfer haberi: Hatayspor Mahmoud Kahraba ile ilgileniyor

Süper Lig'de topladığı 32 puan ile 5. sırada bulunan Atakaş Hatayspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına başladı.

Timeturk'ün haberine göre, Hatayspor'un, Al Ahly kulübünde forma giyen Mahmoud Kahraba ile ilgilendiği öne sürüldü. Bordo-beyazlılar, Mısır temsilcisine 1 Milyon Dolarlık kiralama teklifi götürdü.

Kadro dışı kaldı

Mahmoud Kahraba, Al Ahly'de Teknik Direktör Pitso Mosimane ile kavga ettiği için kadro dışı bırakıldı. Bu nedenle Mısırlı futbolcu bu sezon hiç süre alamadı.

Denizlispor ile imzalayacakken, kulübü olduğu anlaşıldı

Mahmoud Kahraba geçen sezon Denizlispor ile anlaşmış, taraflar imzaları atacakken, Al Ahly ile sözleşmesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Mahmoud Kahraba kimdir?

Mısır'ın Enppi SC takımında futbola başlayan Mahmoud Kahraba, yurt dışında, İsviçre'nin FC Luzern, Suudi Arabistan'ın Ittihad ve Portekiz'in Desportivo Aves kulübünde forma giydi.

Son olarak 1 Ocak 2020 tarihinde Portekiz'den, ülkesine geri dönen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Al Ahly takımında oynuyor.

Güncel piyasa değeri 800 Bin Euro olan Kahraba, bu sezon hiç maça çıkmadı. Geçen sezon ise toplam 36 maça çıkan oyuncu, 10 gol, 3 asistlik katkı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler