Hatayspor'da Mehmet Altıparmak dönemi resmen bitti!

23.07.2020 - 15:02 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 15:13

Süper Lig'in yeni takımlarından Hatayspor'da teknik direktör konusunda karar verildi. Mehmet Altıparmak ve ekibiyle yollar ayrıldı. Hatayspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Son gelişmeler...

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig’de bu sezon mücadele eden Hatayspor, Süper Lig biletini almıştı. Hatayspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile ilgili kararını verdi. Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı mı? İşte o açıklama…

Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı

Hatayspor, Süper Lig bileti aldıktan sonra teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldı. Takımı Süper Lig’e taşıyan deneyimli çalıştırıcı Mehmet Altıparmak ile yolların ayrıldığı resmi olarak açıklandı.

Süper Lig’in çiçeği burnunda kulübü Hatayspor’dan Mehmet Altıparmak ile ilgili yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak ve ekibiyle karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine ve ekibine Hatayspor’a emekleri ve katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar dileriz” denildi.

Hatayspor, Süper Lig bileti alan ilk takımdı

Hatayspor, 34 maçta 19 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 yenilgi almış ve 66 puanla TFF 1. Ligi şampiyon tamamlayarak Süper Lig bileti alan ilk takım olmuştu. Hatayspor'un, Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden bir olan Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor'u gündemine aldığı iddia ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler