Hatayspor'da Ömer Erdoğan, Fenerbahçe'nin savunmasına hayran kaldı!

26.09.2021 - 18:47 | Son Güncellenme: 26.09.2021 - 18:53

Süper Lig'in 7. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, maç sonu Fenerbahçe'nin savunma oyuncularını övdü

Hatayspor'da Ömer Erdoğan, Fenerbahçe'nin savunmasına hayran kaldı!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 7. haftasında Hatayspor, evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Maç 2-1 Fenerbahçe üstünlüğüyle bitti. Bu karşılaşmayla Hatayspor'un 4 maçlık galibiyet serisi sona ererken; Fenerbahçe liderliğe yükseldi.

Mücadele sonrası Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmada şansız bir gol yediklerini dile getiren Erdoğan, maç sonu yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin savunma oyuncularına ayrı parantez açtı.

"Kim Min-jae, Szalai ve Novak müthiş oynadılar"

Ömer Erdoğan "Baskılı başlamak istiyorduk, erken bir golle belki maçın gidişatını daha farklı yerlere getirebileceğimizi düşünüyorduk ama açıkçası o baskı sonucunda hücumda kaybettiğimiz top sonucunda dönüşünde şanssız bir gol yedik. Yanlış hatırlamıyorsam kalemize gelen ilk şut gol oldu. Ondan sonra onu çevirmek için riskler aldık. Şanssız bir duran toptan 2. golü yedik. Fazla pozisyon üretemedik. Fenerbahçe'nin savunma oyuncuları tebrik etmek lazım. Kim Min-jae, Szalai ve Novak müthiş oynadılar. Bize fazla pozisyon şansı vermediler." ifadelerini kullandı.

"4 haftadır güzel bir gidişatımız vardı"

Maç içerisnde pek çok kez risk aldıklarını söyleyen başarılı teknik adam "İkinci yarı golü bulduktan sonra belki 2'yi yakalar mıyız, çok risk almaya başladık. Rakibe pozisyonlar verdik. Ben oyuncularımı kutluyorum. Ellerinden geleni yaptılar. 4 haftadır güzel bir gidişatımız vardı. Ama bir yerde son olacaktı, bugüne kısmetmiş. Bu bizi daha da güçlendirecek. Geliştireceğiz kendimizi." dedi.

Maç programlarının çok yoğun olduğuna da değinen Ömer Erdoğan, son olarak şu ifadeleri kullandı:

"Vücutta artık bir yerden sonra üretemiyor"

"Oynarken oyuncularımın keyif almasını istiyorum. Futbolun doğrularını, futbola odaklanmış, hakemlerle rakiplerle uğraşmayan, pas yapabilen, doğru zamanda doğru hücum yapabilen, ama aynı zamanda oyunun iki bölümünü de iyi oynamak, geçişlere çok önem veriyoruz. O oyunu geliştirmeye çalışıyoruz. Keyif veren futbol izlettirmek istiyoruz. Bunu da nasıl elde ettiysek bu sene 1-2 hafta uyum sıkıntısı vardı. Bunu da elde ettiğimiz galibiyetlerden sonra üzerine koyarak devam ettik. Bugün mücadele anlamında her şeyini sahaya bırakan oyuncu grubum vardı. 7. günde 3. maçtı. Kayserispor'a karşı burada müthiş maç oynadık. İzmir deplasmanı vardı. İster istemez yorgunluklar ortaya çıktı. Vücutta artık bir yerden sonra üretemiyor. Bizi bugün yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler