Hatayspor'da Ömer Erdoğan: "Şans bizim yanımızdaydı"

Akın Ungan
25.12.2021 - 20:28 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 20:32

Süper Lig'de Giresunspor ile Hatayspor karşılaştı. 1-0 Hatayspor lehine biten maçın ardından Teknik Direktör Ömer Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

Hatayspor'da Ömer Erdoğan: "Şans bizim yanımızdaydı"

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında GZT Giresunspor ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Atakaş Hatayspor, 1-0 kazandı.

Maçın ardından Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, değerlendirmelerde bulundu.

"Hakan hocayı tebrik etmek istiyorum"

Rakip takım hocası Hakan Keleş'i tebrik eden Ömer Erdoğan, “Zor bir maç oldu. Hem bizim son dönemde yaşadığımız talihsizlikler, sakatlıklar, eksikler buraya geldiğimizde açıkçası biz maç öncesi sıkıntılı geçeceğini düşünüyorduk. Aynı zamanda Giresunspor’un özellikle son haftalarda yakaladığı çıkış ve oynadığı iyi futbolla beraber iyi bir rakiple oynayacağımızı maç analizlerinde gördük. Hakan hocayı tebrik etmek istiyorum. Geçen sene elde etiği şampiyonluk ve hem de bu sezona sonuç olarak kötü başlamasına rağmen iyi işler yaptılar. Çok şanssız maçlar kaybettiler. Giresunspor yönetimini de tebrik etmek lazım. Hocanın arkasında durdular ve bu fırsatı verdiler. Hakan hoca zaten tecrübesi ve çalışkanlığıyla takımı çok iyi yerlere getirdi. Daha iyi yerlerde olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Çok pozisyona giremedik"

Karşılaşmayı yorumlayan teknik adam, "Şans bizim yanımızdaydı. Rakibimiz çok pozisyona girdi ancak değerlendiremediler. Kalecimiz ve defansımız iyi hamleler yaptı. Bizde çok pozisyona giremedik ama girdiğimiz pozisyonları olumlu olarak tamamladık. Sezonun ilk yarısının son maçını kazandığımız için çok mutluyum. Oyuncu arkadaşlarıma elde ettiği başarı ve burada yaptığı mücadele için teşekkür ediyorum. İnşallah salı günü kupa maçıyla bu yılı bitirip hemen ikinci devre hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler