Mustafa Özat Açıkladı: Hatayspor'da Simon Falette Kampa Katılacak

14.06.2022 - 16:13 | Son Güncellenme: 14.06.2022 - 16:17

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor'da başkanvekili Mustafa Özat, teknik direktör Serkan Özbalta, Musa Çağıran, Zetterer, Simon Falette ve Kerem Kalafat hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Mustafa Özat Açıkladı: Hatayspor'da Simon Falette Kampa Katılacak

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'da başkanvekili Mustafa Özat iç ve dış transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Özat, teknik direktör Serkan Özbalta tercihi hakkında da konuştu.

'Serkan Hoca gelecek vadeden bir hoca'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Mustafa Özat, "Serkan Özbalta Hocamız, geçen sezon Süper Lig'de Altay'da görev almıştı. Serkan Hoca, Manisa ve Keçiörengücü'nde dikkat çeken önemli sonuçlar elde etti. Serkan Hoca gelecek vadeden bir teknik direktör, umarım takımımızda başarılı olur." ifadelerini kullandı.

'Simon Falette kampa katılacak'

Özat, Falette, Musa Çağıran, Menderes Çağlar ve Melih İnan hakkında ise, "Serkan Özbalta, Simon Falette'nin geçmişine ve kalitesine güveniyor, futbolcu da kendini göstermek istiyor. Falette kampa katılacak. Musa Çağıran ile görüşmelerimiz devam ediyor. Musa Çağıran transferi imzaya kaldı diyebilirim. Menderes Çağlar ve Melih İnan transferiyle ilgili komitemiz çalışmaya devam ediyor" dedi.

'Zetterer ile görüşüyoruz ancak...'

Kaleci takviyesi yapacaklarını belirten Mustafa Özat, "Kaleci olarak bir yerli ve bir yabancı oyuncu ile görüşüyoruz. Werder Bremen'in kelecisi Zetterer ile görüşüyoruz fakat Almanya'dan Türkiye'ye transfer biraz zor oluyor. Yerli kaleci için de arayışlarımız sürüyor" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler