Hatayspor'da Volkan Demirel, Galatasaray Maçı Öncesi Transfer Açıklaması

Orhan Gülek
12.01.2023 - 16:04 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 16:11

Süper Lig’in 19. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, transfer açıklamasında bulundu.

Hatayspor'da Volkan Demirel, Galatasaray Maçı Öncesi Transfer Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Hatayspor, Osman Çalgın Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, gol pozisyonları bulduklarını ancak bunları skora çeviremediklerini belirterek, transfer çalışmalarına değindi.

İlk olarak yarın oynanacak Galatasaray maçına değinen Volkan Demirel, rakiplerinin güçlü olduğunu bildiklerini ama kendilerinin daha çok puana ihtiyacı olduğunu aktardı.

"Puan almamız gereken bir maç"

Demirel, “Her maç olduğu gibi bizim için kazanmamız gereken, puan almamız gereken bir maç. Konumumuz ve alt sıralardan kurtulma isteğimiz gereği kazanmak istiyoruz. Her maçtan önce konuşuyorum kazanacağız, kazanmak istiyoruz diye ama son 3-4 maçtır bunu gerçekleştiremedik." dedi.

İlgini Çekebilir
G.Saray-Hatayspor maçına manuel atama! İşte 18. hafta hakemleri...
Habere Git

"Ne olduğunu çok iyi biliyoruz"

Galatasaray maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Demirel, "Belki pozisyonlarımız var ama gol noktalarında yakaladığımız pozisyonları atamıyoruz, belki atsak farklı olacak. Ama bu maç inşallah yakaladığımız pozisyonları atmak istiyoruz. Rakibimizin güçlü ve ligin lideri olduğunu pozisyonunun ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Ama onların konumu değil, bizim daha çok puana ihtiyacımız olduğunu, kazanmamız gereken bir maç olduğunu düşündüğümüz için çok iyi hazırlanıyoruz, bugün son antrenmanı yapıp İstanbul’a geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'den transfer sözleri

Takıma faydalı olabilecek oyuncular transfer etmek istediklerine değinen Demirel, “2 tane oyuncu ile görüşüyoruz. 1 tanesi bitmek üzere, 1'i biraz daha uzayabilir. Ben buraya geldiğimde şöyle konuştum, ben buraya oyuncu alırken maddi veya manevi anlamda kulübümüzü yormayacak oyuncular getireceğim. Hem kaliteli olacaklar hem de yaşları gereği bize fayda sağlayacak oyuncular olacaklar, hem de maddi olarak bizi yormayacak oyuncular olacaklar. Herhangi bir ücret verdirmeden ya da verilebilecek en az ücreti verdirmeye çalıştığım için bu kadar uzuyor işler. Ama en kısa sürede iki transferimizde gerçekleşecek” diye konuştu.

Bugün Hatayspor hakkında çıkan transfer yasağı haberleriyle ilgili olarak da Volkan Demirel, “Yarınki kadrodan sonra transfer yasağımız var mı, yok mu herkes görür. Yarınki maçta belli olacak zaten” cümlelerine yer verdi.

Galatasaray - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Hatayspor maçı 13 Ocak Cuma günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler