Hatayspor'dan Aboubakar ve Dele-Bashiru açıklaması

19.09.2024 - 19:32 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 19:34

Hatayspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ahmet Atıç'tan Vincent Aboubakar ve Lazio'ya kiralanan Fisayo Dele-Bashiru hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Hatayspor'dan Aboubakar  ve Dele-Bashiru açıklaması

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor'da genel sekreter ve basın sözcüsü Ahmet Atıç açıklamalarda bulundu. Atıç, Vincent Aboubakar'ın transfer sürecini ve Fisayo Dele-Bashiru'nun Lazio'daki satın alma opsiyonunu açıkladı.

''Oyuncumuz bonservisi ile gitti diyebilirim''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ahmet Atıç, "Hatayspor olarak bir teknik direktör değişikliği yaşadık. Rıza Çalımbay hocamız göreve geldi. Hatayspor’a katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Aboubakar, Hatayspor’u kısa bir süre içerisinde benimsedi. Takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bodrum FK maçında da takımımız için önemli bir güç olacak. Bodrum FK karşısında hedefimiz 3 puan. Dele-Bashiru, Lazio’nun finansal FairPlay kriterlerinden dolayı şarta bağlı zorunlu satın alım opsiyonuyla kiralık olarak gitti. Ancak bu opsiyonun kullanılmaması için hiçbir neden yok. Biz bu transfer için bonservis ödemesi alacağız. Bu da üç taksitli olacak, ilk taksitte ödendi. Oyuncumuz bonservisi ile gitti diyebilirim" ifadelerini kullandı ve ekledi:

Kamuoyuna çağrı: Forma sponsorumuz yok!

“ Deprem felaketinden en çok etkilenen şehir Hatay’dı. Deprem felaketinin üzerinden bir buçuk yıllık bir süreç geçse de felaketin izleri hala duruyor. Hatay kentini ve Hatayspor‘u unutmamalıyız. Üzülerek ifade ediyorum ki formaımızın üzerinde sponsor reklamı yok. Buradan da kamuoyuna çağrıda bulunuyorum”

Senin için hazırladığımız haberler