Hatayspor'dan ayrılan Özhan Pulat, teklifleri açıkladı

23.09.2024 - 19:56 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 19:58

Son dakika spor haberi: Özhan Pulat; Hatayspor'dan ayrılık süreci, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ve Süper Lig hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Hatayspor'dan ayrılan Özhan Pulat, teklifleri açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de son olarak Hatayspor'da görev alan teknik direktör Özhan Pulat; Güney temsilcisinden ayrılık süreci, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ve Süper Lig'in seyri hakkında açıklamalarda bulundu.

"Başakşehir, Eyüpspor, Samsunspor keyif veren takımlar arasında"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Özhan Pulat, "Galatasaray'ı ve Okan Hoca'yı tebrik ediyorum. Fenerbahçe kadrosu çok güçlü. Ancak bu oyuncular Fenerbahçe'nin DNA'na uygun mu? Fenerbahçe ezelden beri dikine oynayan, hücum oynayan bir takımdır. Fenerbahçe'de Tadic ısrarla oynatılıyor. İrfan Can, Emre Mor ve Cengiz şans bulmalı. Fenerbahçe'de Edin Dzeko gibi forvet varken yine aynı tarz bir forvet alındı. Mourinho, İspanya'da olduğu gibi olayların içine rakip takım teknik direktörünü çekmek istedi ama Okan Hoca profesyonel davrandı. Özetle; çok güzel bir derbiydi, herkes keyif aldı. Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Başakşehir, Eyüpspor, Samsunspor keyif veren takımlar arasında. Çaykur Rizespor, Antalyaspor beklentilerin altında kaldı gibi görünse de çok önemli hocaları var. Tekrardan yükselişe geçeceklerdir" dedi.

Hatayspor'dan ayrılık süreci

Hatayspor'dan ayrılık sürecini anlatan Pulat, "Çok sevdiğim bir söz var. "Allah insanoğluna iki göz vermiş, bunun sebebi de hep ileriye bakmak için..." diye. Hatayspor benim evim. Hatay doğduğum yer değil ama doyduğum yer. Hatayspor'a minnettarım, bana çok şey kattı. Ancak en büyük sıkıntımız ayrılıkları becerememek. Hatayspor'da çok büyük bir işe imza attık. Kulübün kasasını teminat altına aldık. Hatayspor'u hem ligde tuttuk, hem de bu kaosu yaşatmadık. Hatayspor'a başarılar diliyorum. Çok önemli oyuncu grubu ve taraftarı var" dedi.

Hedefi Süper Lig

Pulat ayrıca "Pro-Lisans aldım. 2008 yılından beri aktif olarak çalışıyorum. Kendime ve ekibime güveniyorum. Amacım hedefim Süper Lig'de devam etmek. Ayrıldığım andan itibaren teklifler aldım. Bir süre dinlendikten sonra yoluma devam edeceğim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler