Hatayspor'dan Geri Dönüş Planı! Tüm Şartlar Zorlanacak...

İsa Kethüda
19.03.2023 - 11:19 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 11:25

Ülkemizden yaşanan deprem felaketi sonrasında ligden çekilme kararı alan Atakaş Hatayspor'un geri dönüş planı belli oldu. İşte haber ile ilgili detaylar.

Hatayspor'dan Geri Dönüş Planı! Tüm Şartlar Zorlanacak...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası Süper Lig'de mücadele eden Hatayspor ile Gaziantep FK’nın yanı sıra 1’inci Lig'den Yeni Malatyaspor ve Adanaspor, TFF 2’nci Lig'den Adıyaman FK, ve TFF 3’üncü Lig ekibi Malatya Arguvan Spor'un ligden çekilme taleplerini onaylamıştı.

TFF ligden çekilme kararı alan takımlarla oynanan ve bundan sonraki fikstürde denk gelen takımlarla ilgili 3-0 hükmen galibiyet kararı almıştı.

Fanatik'te yer alan habere göre; ligden çekilmek zorunda kalan Hatayspor'da yönetim ve teknik ekibin, önümüzdeki aylarda yavaş yavaş futbolla ilgili konuşmalara başlaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan futbolculara mesaj: "Gerekli dersleri alacağız"
Habere Git

Hatayspor gelecek yardımlardan almak istemiyor

Güney ekibi, hiçbir şekilde kente gelen ya da gelecek yardımlardan bir kuruş bile almak istemiyor. Kulübün önceliği, Hatay'ın bir an önce yeniden ayağa kalkması...

Tüm şartlar zorlanacak

Ligden çekilme kararı sonrası oyuncularının kariyerlerine devam etmesi adına büyük bir çaba gösteren Güney ekibi, yeniden sahalara dönmek adına tüm şartları zorlayacak.

Başka yere taşınma söz konusu

Ortaya konan fikirler arasında, kulübün futbola dönüşü için başka bir yere taşınması söz konusu. Bu şekilde Hatay'ın, Süper Lig'de temsil edilmesi planlanıyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, milli araya moralli girmek istiyor! Rakip Alanya...
Habere Git

Kiralık gönderdiği futbolcularını takımda tutmak isteyen Hatay'a, ligden çekilen diğer kulüplere de yapacağı gibi TFF'nin de, bu süreçte tam destek vereceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler