Hatayspor, Cemali Sertel ve Jonathan Okoronkwo transferlerini açıkladı!

Cem Ergün
12.07.2024 - 21:23 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 21:28

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, kadrosunu iki yeni isimle güçlendirdi. Hatay temsilcisi, Cemali Sertel ve Jonathan Okoronkwo'nun transferlerini açıkladı.

Hatayspor, Cemali Sertel ve Jonathan Okoronkwo transferlerini açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig temsilcisi Hatayspor, resmi sosyal medya hesabından iki yeni transferi duyurdu. Hatayspor, Cemali Sertel ve Jonathan Okoronkwo ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Cemali Sertel ile 1 yıllık sözleşme imzalandı

Hatayspor, Cemali Sertel'in satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralandığını şu sözlerle duyurdu:

"Cemali Sertel Yeniden Atakaş Hatayspor’umuzda! Cemali Sertel satın alma opsiyonlu, 1 yıl kiralık sözleşme ile kendisini bordo beyaz renklerimize bağlayan imzayı attı. İmza törenine Sportif Direktörümüz Fatih Kavlak katıldı. Cemali’ye armamızla sonsuz başarılar diliyoruz."

Jonathan Okoronkwo 3 yıllık sözleşmeye imza attı

Bordo-Beyazlılardan yapılan ikinci transfer duyurusunda Jonathan Okoronkwo ile 3 yıllık sözleşmeye imza atıldığı şu sözlerle açıklandı: 

Hoş Geldin Jonathan Okoronkwo! Geçtiğimiz sezon Krasnodar’da forma giyen forvet oyuncusu Jonathan Okoronkwo ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine Başkan Vekilimiz Ender Yardımcı ve Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet Reşat Akpınar katıldı. Jonathan’a armamızla başarılar diliyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler