Hatayspor'dan Lazio'ya transfer olan Dele Bashiru, Avrupa Ligi maçında şov yaptı

26.09.2024 - 10:53 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 11:01

Hatayspor'dan Lazio'ya transfer olan Nijeryalı on numara Fisayo Dele Bashiru, yükselen performasını takımının Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynadığı maçta da sürdürdü. İşte detaylar...

Hatayspor'dan Lazio'ya transfer olan Dele Bashiru, Avrupa Ligi maçında şov yaptı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Galatasaray'ın rakiplerinden Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, İtalyan ekibi Lazio'yu konuk etti. Almanya'nın Hamburg şehrindeki Volkspark Stadı'nda oynanan müsabakaya Lazio'nun Hatayspor'dan transfer ettiği Fisayo Dele Bashiru damga vurdu.

Dele Bashiru'dan 1 gol ve 1 asist

23 yaşındaki Nijeryalı on numara Lazio'nun deplasmanda 3-0 kazandığı maçta 33. dakikada da takımını maçta iki farklı üstünlüğe taşıyan isim oldu. Dele Bashiru, maçta iki kez fileleri havalandıran Boulaye Dia'nın da ikinci golünün asistini yaptı.

Karşılıklı iki kırmızı kart

Öte yandan Dinamo Kiev'de Maksym Bragaru 72. dakikada, Lazio'da ise Tijanni Noslin 82. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Kiev'in rakibi Hoffenheim, Lazio'nun Nice olacak

Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın da rakibi olan Dinamo Kiev, turnuvadaki ikinci maçında 3 Ekim Perşembe günü Alman temsilcisi Hoffenheim'a konuk olacak. Lazio ise aynı gün Fransız ekibi Nice'i ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler