Hatayspor, Teknik Direktör Serkan Özbalta ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Akın Ungan
01.06.2022 - 21:25 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 21:38

Hatayspor Başkan Vekili Mustafa Özat, teknik direktör Serkan Özbalta ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Serkan Özbalta, Hatayspor'un yeni teknik direktörü oldu.

Hatayspor, Teknik Direktör Serkan Özbalta ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Bu sezonu Spor Toto Süper Lig'in 12. sırasında bitiren Atakaş Hatayspor, Ömer Erdoğan'ın görevden ayrılması ile teknik direktör arayışlarına girmişti. Daha önce Serkan Özbalta ile prensipte anlaşma sağladığı ifade edilen Hatayspor, yeni teknik direktörü ile imzaları attı.

Serkan Özbalta ile 2 yıllık sözleşme

Hatayspor Başkan Vekili Mustafa Özat, teknik direktör Serkan Özbalta ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Özat, "Kulübümüz, teknik direktör Serkan Özbalta ile iki yıllık anlaşma sağladı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, atılan imzaların nice başarılara vesile olmasını temenni ediyoruz. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Serkan Özbalta kimdir?

Serkan Özbalta, 5 Şubat 1979 tarihinde dünyaya geldi. 43 yaşındaki Özbalta, 1998 yılında Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı. Erzincanspor, Altay, Mersin İY, Keskinspor, Seyhan Belediye, Gümüşhane Doğan, Erciyesspor, Ünyespor, Maltepespor, Kahramanmaraş, Giresunspor, Bağlum Spor, Ofspor ve Bugsaş Spor gibi takımlarda futbolculuk yaptı.

İlk olarak 2015/16 sezonunda Keçiören altyapısında teknik direktör olarak, antrenörlük kariyerine adım atan Serkan Özbalta, 2017/18 sezonunda Keçiörengücü'nün, 2020/21 sezonunda da Manisa FK'nın teknik direktörü olarak görev yaptı. Özbalta son olarak 2021/22 sezonunda Altay'ın başına geçti ve Süper Lig ekibini 7 maç yönetti.

İlgini Çekebilir
Süper Lig ekibi hocasıyla yollarını ayırdı
Habere Git

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Altay'ın başında çıktığı 7 maçta 3 galibiyet elde eden Serkan Özbalta, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 11 puan toplayan genç teknik adam, 1.57 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler