Hatayspor'dan Teknik Direktör Volkan Demirel Açıklaması

Akın Ungan
14.09.2022 - 19:47 | Son Güncellenme: 14.09.2022 - 20:26

Atakaş Hatayspor, Teknik Direktör Serkan Özbalta'nın yerine İsmail Kartal ya da Volkan Demirel'in getirileceği iddialarına yanıt verdi. İşte detaylar.

Hatayspor'dan Teknik Direktör Volkan Demirel Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de geride kalan 6 haftada 1 puan toplayan Atakaş Hatayspor'da Teknik Direktör Serkan Özbalta'nın yerine İsmail Kartal ya da Volkan Demirel'in getirileceği iddia edilirken, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan güney ekibinin başkanvekili Mustafa Özat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"Rakip oyuncu 88. dakikada karate yapar gibi girdi"

Mustafa Özat, "Bulunduğumuz duruma alışık değiliz. İnanın taraftarımız kadar biz de bu durumdan rahatsızız. Konyaspor maçında istediğimiz futbolu oynayamadık; ama maçın 88. dakikasında oyuncumuza karate yapar gibi girdi rakip takım oyuncusu..." ifadelerini kullandı.

"Mustafa Öğretmenoğlu'nu vicdanıyla başbaşa bırakıyoruz"

Sözlerine devam eden Özat, "Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nu tebrik ediyorum; bu pozisyon hariç gayet güzel yönetim gösterdi. VAR hakemine sordu; oradaki Mustafa Öğretmenoğlu bu pozisyona 'nasıl penaltı değil' dedi, anlamıyorum. Hakemler VAR ile biz de burada varız demeliler. Ama Konyaspor maçında öyle olmadı. Mustafa Öğretmenoğlu'nu vicdanıyla başbaşa bırakıyoruz" dedi.

"Kayserispor maçına Serkan Özbalta ile çıkıyoruz"

Mustafa Özat, teknik direktör değişikliği iddiaları için ise, "Futbol ülkemizde sonuca göre yorumlanıyor. Biz Kayserispor maçına mevcut teknik ekiple çıkacağız. Onursal başkanımız Lütfü Savaş, bu hafta antrenmanımızı ziyaret etti. Teknik ekiple devam ediyoruz." açıklamasını yaptı.

"Yönetim olarak hiçbir teknik direktörle görüşmedik"

Özat, "Hatayspor adına kendini yönetici gibi gösterip, teknik direktör arayışı olduğunu söyleyen varsa ya da menajerler bu iddiaları ortaya çıkarıyorsa buna bir şey diyemem; ama biz yönetim olarak hiçbir teknik direktörle görüşmedik. Serkan Özbalta gece gündüz çalışıyor. Bizim şu anda konsantre olduğumuz tek konu Kayserispor maçı. Kayserispor'u eli boş olarak göndermek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu: "Fatih Terim bizimle beraber olacak"
Habere Git

"Ze Luis ve Christian Atsu ile daha güçlü olacağız"

Mustafa Özat son olarak şunları kaydetti: "Son transferlerimiz Ze Luis ve Christian Atsu ile gol sorunumuzu çözmeye çalışacağız. Sorunumuz gol atamamaktı. Onlar şu anda hazır değil, hazır olduklarında gerçekten takımımıza büyük katkı sağlayacaklar. Şehrimizin trafik plakası 31, biz de Kayserispor maçının bilet fiyatını 31 TL olarak belirledik. Taraftarımızın stadı tamamıyla doldurmasını bekliyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler