"Hedefim büyük takımlara transfer olmak"

Salim Manav
22.09.2021 - 14:56 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 15:02

Atakaş Hatayspor'da forma giyen Burak Öksöz; Hatay'a transfer süreci, hedefleri ve Ömer Erdoğan hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

"Hedefim büyük takımlara transfer olmak"

AJANSSPOR- 

Atakaş Hatayspor'un yaz transfer döneminde Sakaryaspor'dan kadrosuna kattığı Burak Öksöz açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Burak Öksüz, "Sezon öncesinde Sakaryaspor'dan Hatayspor'a transfer oldum. 1. Lig'de oynamadan, Süper Lig'e geldim. Ömer Hocama(Erdoğan) teşekkür ediyorum, bana güvendi. Hatayspor, Süper Lig'e ve takım arkadaşlarıma çok kısa sürede adapte oldum, maçlarda da bu belli oldu." ifadelerini kullandı.

Ömer Erdoğan'ın katkıları olacak

Ömer Erdoğan'a da ayrı bir parantez açan 25 yaşındaki stoper, "Ömer Hoca antrenmanlarda ve antrenmanlardan sonra analizler yapıyor. Bu analizler doğrultusunda çalışıyoruz. Ömer Hoca stoper pozisyonunda uzun yıllar üst seviyede mücadele etti. Bana da katkılarının olacağını düşünüyorum." dedi.

Süper Lig'le ve alt ligler arasındaki farklar?

Süper Lig ve alt ligler arasındaki farklardan bahseden Burak Öksöz, "Süper Lig; tekniğe dayalı ve hızlı bir lig. Hatayspor'a geldiğimde kamp sürecinde Süper Lig'e geldiğimi hissettim. Alt ligler fizik gücüne dayalı bir lig." diye konuştu. 

Ramos ve Varane'ı örnek alıyor

Ramos ve Varane'yi örnek aldığını söyleyen Öksöz, "Klasik olacak ama Ramos ve Varane'ı çok beğeniyorum. Hedefim Hatayspor'da formayı almak, burada başarılı olduktan sonra büyük takımlara transfer olmak. Hedefim büyük yani..." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler