Hataysporlu Dele-Bashiru'ya Avrupa devinden transfer teklifi

Cem Ergün
28.05.2024 - 21:20 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 21:41

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un Nijerya asıllı İngiliz yıldızı Fisayo Dele-Bashiru'ya Avrupa'nın dev ekibinden teklif geldi. İşte detaylar.

Hataysporlu Dele-Bashiru'ya Avrupa devinden transfer teklifi

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiliz temsilcisi Sheffield Wednesday'den kadrosuna kattığı Fisayo Dele-Bashiru için İtalya Serie A ekibinden teklif geldi.

Avrupa ekiplerinin radarında

Hatayspor'un İngiliz yıldızı Fisayo Dele-Bashiru, bu sezon gösterdiği performansla takımın yıldızlarından biri olmayı başardı. Gol ve asistleriyle Hatay ekibinin ligde kalmasında en özel performanslardan birinin altına imza atan Dele-Bashiru, Avrupa ekiplerinin radarına girdi.

Lecce'den teklif almıştı

Ajansspor'dan Salim Manav'ın özel haberine göre; Dele Bashiru için Serie A ekiplerinden Lecce, geçtiğimiz aylarda Hatayspor'a teklifte bulunmuştu. Ancak Hatayspor, teklifi düşük bularak reddetmişti.

Dele-Bashiru için bu sefer de bir başka Serie A ekibinin Hatayspor'a teklifte bulunduğu öğrenildi.

Lazio da kancayı taktı

Radyospor'da Salim Manav'ın konuğu olan Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat, Fisayo Dele-Bashiru için Lazio'dan teklif aldıklarını duyurdu.

23 yaşındaki futbolcuya transfer teklifleri olduğunu söyleyen Özhan Pulat, "Dele-Bashiru özel bir oyuncu. Dele-Bashiru'ya gelen transfer teklifleri var. Dele-Bashiru'ya Lazio'dan teklif geldi" şeklinde konuştu.

Bu sezon performansı

Fisayo Dele-Bashiru, sezon başında geldiği Hatayspor'da toplamda 39 maçta forma giydi. Bu maçların 36'sına ilk 11'de başlayan İngiliz orta saha, 9 kez ağları havalandırırken, 4 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler