Hatayspor'da Ruben Ribeiro, Adama Traore, Mame Diouf ve Munir Planı

Akın Ungan
02.02.2022 - 18:02 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 09:09

Hatayspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldızlar için yapılan hamleler neler? Hangi futbolcular İle sözleşme yenilenecek? Lütfü Savaş açıkladı.

Hatayspor'da Ruben Ribeiro, Adama Traore, Mame Diouf ve Munir Planı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklentilerin üzerinde performans gösteren Hatayspor, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcuların geleceği hakkında karar veriyor. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Ruben Ribeiro, Adama Traore, Mame Diouf ve Munir için Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu.

Hepsiyle sözleşme uzatılacak

Lütfü Savaş, sözleşmesi biten Ruben Ribeiro, Adama Traore, Mame Diouf ve Munir dörtlüsünün hepsiyle sözleşme uzatmak istediklerini açıkladı.

Mame Diouf ile görüşme yapılıyor

Mame Diouf ile sözleşme uzatmaya yakın olduğunu belirten Savaş, "Mame Diouf ile Transfer Komitesi'ndeki Futbol Şubesi Sorumlumuz, 3 aydır görüşme halinde, Mame Diouf'da kalmak istiyor." ifadelerini kullandı.

"1 sene daha bizimle kalabilir"

Munir'in 2+1 sözleşmesi olduğunu hatırlatan Savaş, "Munir ile sorunumuz yok, onunla 2+1 sözleşmemiz var. İstediği takdirde 1 sene daha bizimle kalabilir." şeklinde konuştu.

Mame Diouf'a Onursal Başkan'dan övgüler

Mame Diouf'un kalitesini övgü dolu sözlerle belirten Onursal Başkan, "Dünya'nın önemli takımlarında oynamış, Premier Lig'de oynamış çok kaliteli bir oyuncu. Tabi saha içi performansı da yetmiyor saha dışında da çok iyi kaptanlık, abilik yapıyor onunla 1-2 yıl daha faydalanmak istiyoruz. Futbolu bıraktıktan sonra da Teknik Direktör olarak da faydalanmak istiyoruz." dedi.

Mame Diouf, Ruben Ribeiro, Munir ve Adama Traore'nin performansı

Hatayspor'da bu sene 23 resmi maça çıkan Diouf 8 gol 3 asist katkısı verdi. Ruben Ribeiro 22 maçta 2 gol, 1 asist katkı sundu. Bu sezon 17 karşılaşmada görev alan Adama Traore 1 kez gol atarken, 3 defa da asist yaptı. Kaleci Munir ise 19 resmi maçın 6'sında kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler