Hatayspor'un gözü yüksekte! Bayram Toysal açıkladı...

04.11.2019 - 18:28 | Son Güncellenme: 04.11.2019 - 15:32

Hatayspor'un gözü yüksekte! Bayram Toysal açıkladı...

TFF 1. Lig’de 10.haftayı zirvede bitiren Hatayspor’un teknik direktörü Bayram Toysal, Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. Zirvede olmanın keyfini sürdüklerini anlatan Toysal, hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu vurguladı. Ayrıca Toysal, kendi kariyeri ve geleceği hakkında da konuştu.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Bayram Toysal’ın açıklamaları şu şekilde:

Bayram Toysal: "Liderliğin keyfini sürüyoruz"

Erzurum maçı bizim açımızdan talihsiz bir maçtı. Rakibin gücünü ve fiziki şartları biliyorduk. Erzurumspor maçını kazanmak istedik ama olmadı. Sonrasında Altay ile karşılaşmak bir handikap gibiydi. Hafta başından beri çalıştık. Altay'ın üretkenliğini düşündük ve önlemler almak istedik. Geride de açıklar veriyorlardı. Ona göre çalıştık. Altay maçını bir telafi maçı olarak gördük ve rakibimizi 3-2 yenmeyi başardık. Farka gidebilirdik, olmadı. Son 10 dakika skoru koruma iç güdüsü vardı. Önemli olan 3 puandı. Liderliğin keyfini sürüyoruz.

Bayram Toysal: "Her mevkideki oyuncularımızın gol atması takım olduğumuzu gösteriyor"

Geçen sene elde edilen bir başarı var. Bu sene de Hatayspor'dan beklentiler vardı. Hedef belli. Buradaki oyuncuların karakterleri çok önemli. Doğru bir ekiple çalışıyoruz. Her mevkiden oyuncularımız gol atabiliyor. Biz komplike bir oyun oynamayı doğru buluyoruz. Bütün oyuncu kardeşlerimizin doğru duruşları skoru etkiliyor. Bizde herkesin gol atması takım olduğumuzu gösteriyor.

Bayram Toysal: "Ümraniyespor maçı zor geçecek ama kazanmak istiyoruz"

Ümraniyespor maçı kolay olmayacak. Ligin önemli takımlarıyla karşılaşıyoruz. Zorlukları var. Erzurum maçından sonra Ümraniye maçı fiziken bizi yıpratmaz. Eksikleri tespit edeceğiz. Biz hedefe giden bir takımız. Kayıpsız şekilde dönmek istiyoruz. Belli bir düzen oturttuk. Milli aranın bu dönemde olması bir handikap olabilir. Fakat; daha agresif bir oyun oturtmak için de şans olabilir.

Bayram Toysal: "Öncelikli hedefim Hatayspor'un başarısı"

Kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Her teknik adamın bir ideali var. Öncelikle kendi takımımızla Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Kendi kariyerimden önce Hatayspor'un başarısını düşünüyorum. Başarı geldikçe herkes size alıcı gözüyle bakıyor. Bu da bir avantaj. Süper Lig'e çıkmak ve kalıcı olmak istiyoruz.

Bayram Toysal'dan Hatayspor taraftarlarına mesaj: "Bizi yalnız bırakmasınlar"

Taraftarlarımız bize bağlı ve desteklerini hiç esirgemiyor. Onlara da görev düşüyor. Çok akıllıca hareket ediyorlar ve bizim başarımızı istiyorlar. Erzurum maçına da desteklemeye gelmişlerdi. Ümraniye maçında da desteklerini bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar ki şampiyonluğu birlikte kutlayalım. Amacımız taraftarımızı mutlu etmek.

Senin için hazırladığımız haberler