Hatem Ben Arfa için ilginç transfer gelişmesi!

29.12.2017 - 20:14 | Son Güncellenme: 29.12.2017 - 20:14

Hatem Ben Arfa için ilginç transfer gelişmesi!

Fransız ekibi Paris Saint Germain’de sorunlar yaşayan Hatem Ben Arfa ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Fransız yıldıza Rusya Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova’nın da talip olduğu iddia edildi.

Söz konusu iddia ise Fransız Canal + yazarlarından biri olan Romain Collet-Godin’den geldi. Godin, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Lokomotiv Moskova’nın Ben Arfa ile çok ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı.

İngiltere de başka bir seçenek

Öte yandan Hatem Ben Arfa’ya, daha önce Premier Lig’de şampiyonluk sevinci tadarak adını tarihe yazdıran Leicester City’nin de talip olduğu kaydedildi. Oyuncunun tercihini, İngiliz ekibinden yana kullanabilme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

Forma giyemiyor

Paris Saint Germain’de ikinci sezonunu geçiren Hatem Ben Arfa, bu sezon ligde kalan 19 maçta da görev alamadı. Lider Paris Saint Germain ise ligde 50 puan ve en yakın takipçisine attığı 9 farkla dikkat çekiyor.

Ben Arfa, bundan önce, Nice, Newcastle United, Marsilya ve Lyon formalarını da giymişti. Kariyerinde şu ana kadar 340 maça çıkan Ben Arfa, 64 gol kaydetti. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fransa Milli Takımı’nda ise 15 maçta oynadı ve 2 kez gol sevinci yaşadı.

Türkiye’ye transfer olma ihtimali

Yıldız futbolcunun normal şartlarda Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihinde sona erecek. Ancak; PSG teknik direktörü Unai Emery, Ben Arfa’yı kadrosunda düşünmüyor. Emery, daha önce futbolcuya olabilecekler hakkında gerekli bilgilerin verildiğini söylemişti.

Adı Fenerbahçe ile de anıldı

Ben Arfa’nın adı daha önce Fenerbahçe ile de sık sık anıldı. Futbolcunun sarı-lacivertlilere transfer olma ihtimali hakkında ise çeşitli görüşler ortaya atılıyor.

Futbol otoritelerinin bir kısmı Fenerbahçe’nin Ben Arfa’ya ihtiyacı olmadığı görüşünde birleşirken, bir kısmı ise bu tarz bir yıldızın eski günlerindeki gibi oynaması halinde takıma katkı verebileceği yönünde görüş bildirdi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler