Havalimanında büyük kavga! Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı

Orhan Gülek
26.02.2024 - 16:20 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 17:56

Son dakika spor haberleri... Adana Demirspor'da Trabzonspor maçı dönüşünce Mario Balotelli ile Kulüp Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk havalimanında kavga etti.

Havalimanında büyük kavga! Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de büyük düşüş yaşayan Yukatel Adana Demirspor'da sular durulmuyor. Başkan Murat Sancak'ın görevi bıraktığı Mavi -Şimşekler'de  şok bir olay daha yaşandı. 

Havalimanında büyük kavga!

Adana Demirspor'da 1-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti dönüşünde Mario Balotelli ile Adana Demirspor Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk havalimanında kavga etti. Ulaşılan bilgilere göre Mavi Şimşekler'de Balotelli kadro dışı kaldı. 

Balotelli, oyundan çıkarken tepki gösterdi, Gökhan Göktürk devreye girdi

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 27. Haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçta bordo-mavili takıma galibiyeti getiren golü 21. dakikada Trezeguet kaydetti. Bu sonuçla Adana Demirspor’un 3 puan hasreti 10 maça çıktı.

Karşılaşmada Adana Demirspor Kulübü Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk, Trabzonspor maçında oyundan çıkarken tepki gösterdiği için Balotelli ile tartışma yaşadı

İlgini Çekebilir
Mario Balotelli'den transfer itirafı: "Gidecektim!"
Habere Git

Tartışma havalimanında da sürdü. Balotelli kadro dışı!

Karşılaşma sonrası ise olaylar daha da büyüdü. 33 yaşındaki İtalyan futbolcu Mario Balotelli ile Gökhan Göktürk, Adana'ya dönerken havalimanında kavga etti. Yaşanan olay sonrası ise Balotelli'nin kadro dışı bırakılmasına karar verildi.

Balotelli, ilk sezonunda lige damga vurmuştu

İtalyan futbolcu, Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'deki ilk sezonunda 31 maçta 18 gol atarak damga vurmuştu. Daha sonra Akdeniz ekibinden ayrılarak FC Sion'a imza atan Balotelli, bu sezonun başında bedelsiz olarak mavi lacivertli kulübe geri dönmüştü.

33 yaşındaki Balotelli, bu sezon Adana Demirspor'da çıktığı 8 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı.

Murat Sancak görevi bırakmıştı

Öte yandan Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, Trabzonspor maçı sonrası istifa kararı almıştı. Mücadelenin ardından sosyal medya hesabı X'te bir açıklama yayınlayan Sancak, camiadan helallik istedi ve görevi kulübün genel menajeri Metin Korkmaz'a devrettiğini duyurmuştu.

Adana Demirspor'da 17 haftada sadece tek galibiyet!

Adana Demirspor'da ligde de durumlar hiç iyi gitmiyor. Mavi-lacivertli takım, son 17 maçta sadece tek galibiyet alabildi.  Sezona Patrick Kluivert ile başlayan Mavi-lacivertli takıma, teknik direktör değişikliği de fayda getirmedi.

Adana Demirspor'u Hollandalı'nın ayrılığının ardından Serkan Damla ve Cengiz Hoşfikirer yönetti. Adana ekibi, 21'inci hafta takımın başına getirilen Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 7 maçı 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle tamamladı.

Mavi-Lacivertliler, böylece son 17 haftada sadece tek galibiyet alabildi. Son olarak Trabzon deplasmanından da yenilgi ile dönen Adana Demirspor, 32 puan ile 12. sıraya kadar geriledi. 

Adana ekibinin, küme düşme hattıyla arasındaki puan farkıysa 4'e kadar düştü.

Senin için hazırladığımız haberler