Yeni Malatyasporlu Aly Malle'nin Hedefi Premier Lig'de Şampiyonluk

İsa Kethüda
30.11.2022 - 20:15 | Son Güncellenme: 30.11.2022 - 20:24

Yeni Malatyaspor'un Malili futbolcusu Aly Malle, eski takım arkadaşları Ochoa, Martin Hongla ve Premier Lig hedefleri hakkında açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde...

Yeni Malatyasporlu Aly Malle'nin Hedefi Premier Lig'de Şampiyonluk

Salim MANAV - AJANSSPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen Aly Malle; 2022 Dünya Kupası ve Granada'dan takım arkadaşları Meksikalı file bekçisi Ochoa ve Kamerunlu yıldız Martin Hongla ile ilgili konuştu. İşte Malle'nin açıklamaları.

"Benim için futbol her yerde aynı"

Ajansspor'a konuşan Aly Malle, "İtalya, İsviçre ve İspanya liglerinde oynadım. Benim için futbol her yerde aynı, futbolun dili bir, aralarında hiçbir fark yok. Önemli olan futbolu hissetmek ve oynamak" dedi. 

Hedefi Premier Lig'de şampiyonluk

Kariyer hedefinden bahseden Malle, "Her futbolcunun olduğu gibi benim de hayallerim var. Hayalim İngiltere Premier Lig'de şampiyon olan bir takımda oynamak. Bu hayalim size ütopik gelebilir, bu hayalimi gerçekleştirmek için çalışıyorum" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Edin Visca, Türk vatandaşı mı oluyor? Net konuştu
Habere Git

"Hongla ve Ochoa başarılı olsun"

Eski takım arkadaşları Ochoa ve Martin Hongla'dan da bahseden Malle, "Granada'da iki futbolcuyla birlikte oynadım. Ochoa ve Martin Hongla ile hala görüşüyorum. İki isimle de çok samimiydim. Hongla ev arkadaşımdı, umarım iki isim de başarılı olur" dedi.

"Afrika takımları sürpriz yapacak"

Afrika futbolu ve Avrupa futbolu arasında bir fark olmadığını ifade eden Malili futbolcu, "Avrupa futbolu ve Afrika futbolu arasında bir fark yok. Çünkü Avrupa'da liglerde oynayan birçok Afrikalı oyuncu var. Afrika takımlarının Dünya Kupası'nda sürpriz yapacağını düşünüyorum" dedi.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, Doğu Anadolu ekibi ile bu sezon 17 maçta sahaya çıkan Malili sağ kanat oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Tunus mucizesi Vikingler'e kurban
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler