Hikmet Karaman bugün "Düşmeyeceğiz" derken iki ay önce şampiyonluk diyordu

Feride Kara
02.04.2022 - 22:43 | Son Güncellenme: 02.04.2022 - 23:00

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 4-0'lık farklı bir skorla yenilen Kayserispor'da Hikmet Karaman bugün "Düşmeyeceğiz" derken iki ay önce şampiyonluktan bahsediyordu

Hikmet Karaman bugün "Düşmeyeceğiz" derken iki ay önce şampiyonluk diyordu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor kendi evinde Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olarak son beş maçının hepsini kaybetti. Son beş maçtan puan çıkaramayan sarı kırmızılı takım 15 gol yerken ancak 5 gol atabildi.

Kayserispor asla küme düşme potasına girmez!

Puan tablosunda 38 puanla 15.sırada bulunan Kayserispor düşme hattının 9 puan yukarısında bulunuyor. Fenerbahçe maçının ardından açıklama yapan sarı kırmızılı takımın hocası Hikmet Karaman "Mağlup olduk ve sorumlusu benim. Ama ne yaptığımı iyi biliyorum. Kayserispor asla küme düşme potasına girmez! Bu tür şeylere inanmam! Okey, sorumlu benim!" diyerek takımın düşmesinin söz konusu olamayacağını dile getirdi. 

Şampiyonluk hedefinden düşme tedirginliğine

Ancak Hikmet Karaman bugün düşme potasına girme ihtimallerinin gerginliğini yaşarken sadece iki ay önce verdiği bir röportajda şampiyonluktan bahsediyordu. Karaman Süper Lig'in 23. haftası oynanırken şu cümleleri kurmuştu "Benim için ilk 8 veya ilk 10 başarı değil, başarı şampiyonluktur. Berna Başkan da bize şampiyonluk için bir çalışma yapmamızı söylüyor. Bu sene bizim geçiş dönemimiz, 15 yeni oyuncu geldi. Takımın omurgasını kurmak zorundayız." 

İlgini Çekebilir
Domenec Torrent ve Hikmet Karaman aynı kaderi paylaştı!
Habere Git

Karaman en çok Fenerbahçe'ye kaybetti

Bugün sarı lacivertli takım karşısında 4-0 kaybeden Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup olduğu rakibi Fenerbahçe oldu. Karaman 22 mağlubiyet aldığı Fenerbahçe kariyerinin en çok kaybettiği rakibi olarak kayıtlara geçti. Kayserispor Süper Lig'in 33.haftasında ise kümede kalma mücadelesi veren renktaşı Göztepe ile İzmir deplasmanında karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler