"Hayatımda böyle şey görmedim"

10.04.2017 - 12:32 | Son Güncellenme: 10.04.2017 - 12:32

AJANSSPOR - Türkiye’nin spor ekranı S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemdeki gelişmeler değerlendirildi. Selçuk Aytekin’in moderatörlüğünü yaptığı programda Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.

Barış Ertül’ün S Sport’ta yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Başakşehir yenilirse ikinciliği kaybedebilir”

Trabzonspor - Beşiktaş maçının üzerine Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçını konuşmak zor. Beşiktaş temposunu kaybetmeden önde giden bir araba gibi. Beşiktaş en iyi tur zamanını yaparak devam ediyor. Başakşehir bugün Galatasaray'a yenildiği takdirde, Galatasaray veya Fenerbahçe, Başakşehir'den ikinciliği alabilir.

“Fenerbahçe’yi bu hale getiren Aziz Yıldırım’dır”

Hayatımda Fenerbahçe'nin stadını hiç böyle görmedim. 7549 kişi gelmiş. Tarihi dip...549'u davetli, 2000'i Aziz Yıldırımsporlu. Maça 5 bin kişi gelmiş aslında. O Localar bir yaşam alanı gibi.. Localar bile bomboş. Fenerbahçe'yi malı gibi kullanan, bu hale getiren Aziz Yıldırım'dır.

“Türkiye Ligi’nin gerçeği Fenerbahçe-Akhisar maçı”

Advocaat ısınmaya yolladı 3-4 futbolcuyu. Isınmadılar; gittiler, durdular, sohbet ettiler maçı seyrettiler. Türkiye Ligi'nin gerçeği Fenerbahçe-Akhisar maçı. Trabzonspor-Beşiktaş maçı bir kaza oldu. Josef'lere 7-8 milyon Eurolar verildi. Her ne kadar kazık olsa da, tehlikeli bir kazık. Çıkıp iş yapıyor. Bu Fenerbahçe'nin ölüsü, bu akşamki maçı sonucuna göre ikinci sıraya oynayacak.

“Lens kalıyorum diyor ama..."

Advocaat takıma bakıyor, eli ayağı düzgün bir oyuncu var, onu (Lens) da ben getirdim zaten diyor. Lens, kazandığı paradan memnun. Lens kalır ama diyor ki ben kimle oynayacağım, bunu sorguluyor. Trabzonspor - Beşiktaş maçının devre arasında ne olduysa, coştular. Premier League maçına döndü. Şu maçlardan 7-8 tane serpiştirsen, iki tık aşağıda 10 maç daha olsa Türkiye Ligi neden  yurt dışında yayınlanmasın?

Ertül'den Atiba yorumu...

Atiba bugün sadece Beşiktaş'ın değil Türkiye'nin en iyi futbolcusu. Necip oyuna girince, Atiba ileri gitti, inanılmaz bir gol attı. Atiba yemeğin üstüne gelen o muhteşem tatlı gibi. Türkiye'ye Hagi geldi, Alex geldi ama mevkisinde Atiba gibisi gelmedi. Emre Belözoğlu ile Ernst'in karışımı.

“Galatasaray aynı 11 ile oynamaz”

Trabzonspor taraftarları; takımdaki isteği, arzuyu, cesareti, mahareti görüyorlar. Başakşehir maçına birçok maça göre daha hevesli gidecek Galatasaray. Galatasaray, Adanaspor maçındaki 11 ile, aynı futbolu Başakşehir karşında oynayamaz. Galatasaray'da bu maçta orta saha Selçuk ve Josue ise orada bir dur. İyi bir Tolga Ciğerci'ye ihtiyacı var.

“Lyon'un bu kadar korktuğunu bilmiyordum"

Ben Lyon'un Beşiktaş'tan bu kadar korktuğunu bilmiyordum.  Lyon rakip sahada top kaptırdığında, kendi sahasına çabuk dönemiyor. Beşiktaş, şu zaaflarıyla bu Lyon'dan turu alabilir... Lyon turu yüzde 65 geçer diyenler bir daha düşünsünler.

İbrahimovic yorumu...

Zlatan Ibrahimovic, sadece muhteşem oynamakla kalmıyor, takımın saha içindeki liderliğini de yapıyor.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler