"Hayatımı buna harcadım, vazgeçmeyeceğim"

20.12.2020 - 18:19 | Son Güncellenme: 20.12.2020 - 18:53

Formula 1'de gelecek sezon koltuğunu Sergio Perez'e kaptıran Red Bull pilotu Albon, sessizliği bozdu. Taylandlı pilot, Red Bull'un kararını nasıl değerlendiriyor, kariyeri hakında düşünceleri ne? İşte tüm detaylar...

"Hayatımı buna harcadım, vazgeçmeyeceğim"

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Formula 1 takımlarından Red Bull Racing, gelecek yıl Alex Albon’un yerine Meksikalı pilot Sergio Perez’le anlaştı.

Takımdan yapılan açıklama sonrası, sessiz kalmayı tercih eden Taylandlı pilot Albon, bugün sessizliğini bozdu. 24 yaşındaki genç pilot Alex Albon, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada "Yalan söyleyemem, bu karar gerçekten can acıtıcı. Pistte her şeyimi verdim, ama yeterli değildi. Bu yıl boyunca beni destekleyen herkese, özellikle Taylandlı taraftarlarıma çok teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Formula 1'de 2022 sezonuyla tekrar yarışlara katılmayı planlayan Taylandlı pilot, kariyerinin erken bitmesine izin vermeyeceğini ifade etti

Albon "Vazgeçmiyorum, hayatımı buna harcadım ve burada bitmesine izin vermeyeceğim. Daha verecek çok şeyim var ve odak noktam 2022'de geri dönüp, Tayland bayrağını tekrar dalgalandırmak" değerlendirmesinde bulundu.

Alex Albon, Red Bull'da gelecek sezon, test pilotu olarak devam edecek ve 2022 için yapılacak hazırlık sürecinde dahil edilecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler