Dinamo Kiev - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
03.11.2022 - 08:13 | Son Güncellenme: 03.11.2022 - 21:50

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. hafta maçında Dinamo Kiev ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Maç hangi kanalda, ilk 11ler ve maçın saati gibi detaylar haberde.

Dinamo Kiev - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, B grubunda lider olmak için Dinamo Kiev deplasmanına konuk oluyor. Temsilcimiz son karşılaşmada kazanarak Rennes maçından gelecek sonuçla liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Peki Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı 3 Kasım Perşembe günü saat 23:00'de Exxen'de canlı yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

134. maç

Fenerbahçe, eski adıyla UEFA Kupası, yeni adıyla ise UEFA Avrupa Ligi'nde 134. maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, daha önce bu kulvarda oynadığı 133 müsabakada 58 galibiyet, 33 beraberlik ve 42 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe rakip filelere 188 gol gönderirken, kalesinde 169 gol gördü. Sarı-lacivertliler, yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi'nde ise 79 maça çıktı. Bu müsabakalarda 40 galibiyet, 23 beraberlik ve 16 yenilgi yaşayan Fenerbahçe, 116 gol atarken, 78 gol yedi.

Muhtemel ilk 11'ler

  • Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Arao, Arda Güler, Valencia, Lincoln, Batshuayi

  • Dinamo Kiev: Bushchan, Tymchyk, Zabarnyi, Popov, Vivcharenko, Sydorchuk, Shepeliev, Tsygankov, Buyalskiy, Vanat, Besedin 


Arda Güler 11'de

Teknik Direktör Jorge Jesus, genç yıldız adayı Arda Güler'e ilk 11'de şans verdi. 

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay: “Fenerbahçe maçı daha çok önemli”
Habere Git

Ivan Bebek, geri alındı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile grupta oynayacağı son maçın 4'üncü hakeminde değişikliğe gidildi. Daha önce Ivan Bebek'in 4'üncü hakem olarak görev yapacağı karşılaşmada aynı göreve Marin Vidulin'in atandığı açıklandı.

Rota liderlik

Rennes, Fransa'da AEK Larnaca'yı konuk edecek. Karşılaşmaların ardından grubu zirvede tamamlayan takım, doğrudan son 16 turuna kalacak. İkinci olan Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takım ile play-off oynayacak. Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i İstanbul'daki maçta 2-1 mağlup etmişti.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus: "Kiev galibiyeti yetmeyebilir"
Habere Git

Fenerbahçe'de eksikler kimler?

Fenerbahçe’de sakatlar kervanına katılan son isim yedek kaleci İrfan Can Eğribayat oldu. 24 yaşındaki file bekçisi, kadroya alınmadı. İrfan’ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Luan, Gustavo, Mert Hakan ve Rossi ile UEFA kadrosunda yer almayan Serdar Dursun da İstanbul’da kaldı.

Kart sınırında kimler var?

Fenerbahçe'de sadece Brezilyalı oyuncu Lincoln ceza sınırında. Kart görmesi durumundaAvrupa müsabakasında (Lider olursa son 16 turu, ikinci olursa Play-Off turu) takımını yalnız bırakacak.

Senin için hazırladığımız haberler