Hayrettin Gülgüler kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

05.06.2021 - 23:25 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 01:02

Hayrettin Gülgüler kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? Bursaspor başkan adayı Hayrettin Gülgüler hayatı ve mesleği hakkında detaylar haberimizde.

Hayrettin Gülgüler kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Bursaspor başkan adaylarından Hayrettin Gülgüler hakkında arayışlar sürüyor. Tüzük gereği aday olamayan İş İnsanı Emin Adanur, yönetimden Hayrettin Gülgüler'i başkan adayı olarak gösterdi. Peki Hayrettin Gülgüler kimdir ve ne iş yapar?

Hayrettin Güler kimdir, ne iş yapar?

Bursaspor'da başkan adayı Hayrettin Gülgüler, Bursalı iş insanıdır. Gülgüler, aynı zamanda Bursaspor Kongre üyesidir. Gülgüler'in sosyal medya hesabında işiyle ilgili 'SETPROFİL SAC DEMİR METAL YKB' ifadesi de yer alıyor.

Hayrettin Gülgüler'den Bursaspor ve başkanlık açıklamalası

Emin Adanur, yönetiminden Hayrettin Gülgüler'i aday göstermesinin ardından Gülgüler, bir açıklamada bulundu. Bu açıklamada Gülgüler 'Bilindiği gibi Emin Adanur tüzük gereği aday olamıyor. Sağ olsun bu görev için beni gösterdi. Uzun süredir ekip olarak uyumlu çalışıyoruz. Önemli olan Bursaspor'a hizmet edebilmek. Emin Adanur büyük bir fedakarlık yapıyor. Gerek maddi gerekse manevi olarak. Ekibimizin lideri Emin Adanur'dur. Bursaspor'u layık olduğu yere çıkarmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var. Bursaspor camiası bize inansın, güvensin' dedi. 

Hayrettin Gülgüler, Bursaspor'un başkanı oldu

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapılan Olağan Genel Kurul’da 652 oy alan Hayrettin Gülgüler yönetimi, Erkan Kamat ve Serdar Acarhoroz’u geride bırakarak, yeşil-beyazlı kulübün 29. başkanı oldu. Gülgüler’in yönetimine liderlik eden isim ise Emin Adanur, büyük sevinç yaşadı. Bin 592 üye katılımın gerçekleştiği kongrede, bin 173 üye oy kullanılırken, önceki Erkan Kamat yönetimi de ibra edildi.

Hayrettin Gülgüler’in yönetim listesinde kimler var?

  • Yönetim Kurulu Listesi: Emin Adanur, Osman Uçar, Fehim Ferik, Metin Mustafaoğlu, Tamer İşler, Batu İlker Demirtaş, Serhat Akgün, Yalçın Cambaz, Rahmi Maral, Hasan Gürler, Emrah Kılıç, Semih Hüroğlu
  • Disiplin Kurulu: Sungurtekin Öztan, Yıldırım Hacıoğlu, Cihan Kayrak
  • Denetleme Kurulu Listesi: Erhan Öztürk, Rabia Nur Afşar, Onur Dağlı
  • TFF Delege Kurulu Listesi: Burakhan Kutlucan, Selçuk Eren, Osman Nuri Başaran, Umut Önel
Senin için hazırladığımız haberler