Hayrettin Hacısalihoğlu: Trabzonspor Basketbol takımı iyi yönetilmemiş

06.06.2018 - 23:17 | Son Güncellenme: 07.06.2018 - 02:18

Trabzonspor'da son dönemde basketbol kulübü yönetimiyle yaşanan krizle ilgili Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Basketbol kulübünün Trabzonspor ile hiç bir ilgisi olmadığını belirten Hacısalihoğlu, buna rağmen bordo mavili kulüpten basketbol kulübüne 11 Milyon TL aktarıldığını hatırlattı. Basketbol kulübünün iyi yönetilmediğini söyleyen Hacısalihoğlu  “Trabzonspor basketbol takımının İstanbul’da bir üniversite ile görüşmesi bizim ilgimiz ve bilgimiz dışında olan bir şey. Zaten bizim kulübümüzle bir ilgilisi yok. Sadece isim hakkı verilmiş. O kulübün adı bordo mavi basketbol takımı da olabilirdi. Borç içinde olan bir kulübün bir başka kulübe borç vermesi mantık olarak da mümkün değil.

Basketbol takımı iyi yönetilmemiş. Ofspor Trabzonspor’un takımı değil mi, diğerleri değil mi o da öyle. Bugünkü ekonomik şartlarda Trabzonspor’un dışarıdaki bir kulübe yardım etmesi mümkün değil. Trabzonspor şu anda can derdinde. Ama isterdik ki, basketbol takımı iyi yönetilsin, başarılı olsun biz de bundan gurur duyalım. Ama o diyalog yakalanamamış. İstanbul takımları Avrupa’da şampiyon oluyor. Onların ekonomileriyle yarışmak zor.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler