Giresunspor'dan Ayrılan Hayrullah Bilazer MKE Ankaragücü'ne Transfer Oldu

Akın Ungan
28.06.2023 - 19:01 | Son Güncellenme: 28.06.2023 - 19:09

Süper Lig'den düşen Giresunspor ile yollarını ayıran Hayrullah Bilazer MKE Ankaragücü'ne transfer oldu. İmzalanan sözleşmenin detayları açıklandı.

Giresunspor'dan Ayrılan Hayrullah Bilazer MKE Ankaragücü'ne Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü, transfer çalışmalarına hız verdi. Başkent temsilcisi, girişimlerde bulunduğu bir oyuncu ile anlaşma sağladı.

Ajansspor duyurmuştu, Ankaragücü resmen açıkladı

Ajansspor olarak daha önce de duyurduğumuz Hayrullah Bilazer girişimi resmiyet kazandı. MKE Ankaragücü, Spor Toto 1. Lig'e düşen Giresunspor ile yollarını ayıran futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

2 yıllık sözleşme imzalandı

MKE Ankaragücü, 28 yaşındaki sağ bek ile sözleşme imzalandığı duyurdu. Hayrullah Bilazer, Başkent ekibi ile 2 yıllık kontrata imza attı.

İlgini Çekebilir
Hayrullah Bilazer Ankaragücü'nde! İşte imzalanan sözleşme
Habere Git

Bonservissiz geldi

2020-2021 sezonu öncesinde Boluspor’dan Giresunspor’a transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, Karadeniz ekibiyle olan 3 yıllık sözleşmesini tamamlayarak serbest kalmıştı. Bilazer transferini tamamlayan Sarı-Lacivertliler bonservis bedeli ödemedi.

Vazgeçilmezlerden birisi oldu

Geçtiğimiz sezon Giresunspor’un en istikrarlı futbolcularından olan 28 yaşındaki futbolcu, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 32 maça çıktı. Süper Lig’de 5 maç kaçıran deneyimli futbolcu, oynadığı 31 maçın tamamında ilk 11’de sahaya çıkarken, 2 kez asist yaparak skor katkısı sağladı.

İlgini Çekebilir
MKE Ankaragücü'ne transferde sürpriz isim! Bundesliga'dan geliyor
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler