Hazard o anları yorumladı: "Herhangi bir oyuncu ve teknik direktör arasında yaşanabilir"

01.03.2019 - 21:57 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 21:57

Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, beIN Sports'a konuştu.

İngiltere Lig Kupası'nda yaşanan Chelsea mağlubiyetini değerlendiren Hazard, "Lig Kupası'nı kaybettik ama maça baktığımızda City karşısında iyi oynadık. Onlarla karşılaşmak her zaman zordur. Özellikle de daha yeni 6 gol yemişken. Takım halinde kaldık, fırsatlar yarattık. Ama gol atamadık. Kendimizle gurur duyabiliriz. Sezonun sona ermesine üç ay var. Bir arada kalıp Avrupa Ligi ve ilk dördü hedeflemeliyiz." dedi.

"Olay bitti"

Finalde yaşanan olaya değinen Belçikalı yıldız, "Kepa ve Sarri arasında yaşananlar herhangi bir oyuncu ve teknik direktör arasında yaşanabilir. Bunun bu kadar konuşulmasının sebebi finalde olmasıydı. Kazansak kimse bundan bahsetmezdi. Bir gün sonra Kepa bizimle ve hocamızla konuştu. Olay bitti. O harika bir kaleci ve daha çok genç. Evet bir hata yaptı. Şimdi sahaya odaklanmalı ve en iyi kaleci olmaya çalışmalı." ifadelerinde bulundu.

"Bunun için sahadayım"

Oyun stilini belirten, "Her teknik direktör beni sahada özgür bıraktı. Sadece top rakipteyken bazı şeyler değişiyor. Top bendeyken istediklerimi yapmaya çalışıyorum. Önemli olan gol atabilmek için bir şeyler yaratabilmek. Bunun için sahadayım." dedi.

"Çok akıllı ve harika bir oyuncu"

Kante'nin oyun stilini değerlendiren Hazard, "Kante şimdiden üç dört gol attı. Asistler de yapıyor. Çok akıllı ve harika bir oyuncu. Sağ bekte oynamaya uyum bile sağlar. Evet, hala gelişim gösterebilir. Ama ben biz hem de Sarri ona yardım etmek istiyoruz." ifadelerinde bulundu.

AJANSSPOR TARAFINDAN YAZILMIŞTIR! KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Senin için hazırladığımız haberler