Hazard o görüntüler üzerine özür diledi!

06.05.2021 - 22:04 | Son Güncellenme: 06.05.2021 - 22:07

Real Madrid’in Chelsea’ye elendiği Şampiyonlar Ligi maçı sonrası sahada eski takım arkadaşlarıyla gülüp eğlenen Eden Hazard, bir açıklama yayımlayarak özür diledi.

Hazard o görüntüler üzerine özür diledi!

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid’in Chelsea’ye 2-0 yenilerek elendiği maçta Eden Hazard’ın verdiği görüntü çok konuşuldu. Bitiş düdüğü ile beraber sonucu umursamayıp, Chelsea’deki eski takım arkadaşlarıyla şakalaşarak eğlenen yıldız futbolcuya Real taraftarları büyük tepki gösterdi. Hatta birçok Madridli,  büyük ümitlerle geldiği İspanyol devine fazla katkı sağlayamayan Belçikalı futbolcunun derhal gönderilmesini istedi. 

'La Liga şampiyonluğu için savaşacağız'

Bunun üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hazard, “Üzgünüm. Bugün hakkımda yazılan pek çok mesajı okudum. Niyetim Real Madrid taraftarlarını kırmak değildi. Hep Real Madrid’de oynamayı hayal ettim. Sezon henüz bitmedi ve La Liga için savaşacağız" ifadelerini kullandı.

'Chelsea Hazard'ın parasına takım kurup Real'i eledi'

İspanyol Marca gazetesi ise 30 yaşındaki yıldızın transferini şu çarpıcı yorumla eleştirdi: “Chelsea, sözleşmesi 1 yıl sonra sona erecek olan Hazard'ı Real Madrid'e 160 milyon Euro'ya sattı. Chelsea bu paraya kurduğu takım ile Madrid'i eledi. Real, Hazard için Chelsea'ye 2019 yılında 40, bir sonraki sezon ise 56 milyon Euro ödedi. Hazard'ın son taksiti ise 64 milyon Euro olacak.”

Real Madrid'de iyice gözden düştü

İspanyol basınında çıkan diğer haberlerde de Hazard’ın, Isco ve Marcelo ile beraber Real Madrid'in gelecek sezon planları arasında yer almadığı iddia edildi. La Liga devine geldiğinden beri sakatlıklardan bir türlü verimli olamayan Belçikalı futbolcu, bu sezon Real Madrid’le 3 kulavarda toplam 17 maça çıkarken, 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler