Eden Hazard'dan Transfer Sözleri! Fenerbahçe...

İsa Kethüda
14.03.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 11:00

Transfer haberleri... İspanya Ligi takımlarından Real Madrid forması giyen yıldız oyuncu Eden Hazard, transfer iddiaları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Eden Hazard'dan Transfer Sözleri! Fenerbahçe...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen ve ismi Fenerbahçe ile de anılan Eden Hazard, transfer iddiaları ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Gelecek sezon da burada olacağım"

Belçika'da RTBF'ye konuşan yıldız oyuncu, "Real Madrid'de kalmak isterim, bunu daha önce de hep söyledim. Futbol oynamayı özledim, oynamak istiyorum ve eğlenmek istiyorum. İnsanlar oynamadığım ile ilgili şüphe ediyor ve bu çok normal. Onları çok iyi anlıyorum ama ben gelecek sezon da burada olacağım" dedi.

"Gündemde transfer yok"

Transfer iddiaları ile ilgili de sözlerine devam eden Belçikalı yıldız, "Gündemde transfer yok ama ileride ne olacağını asla bilemezsiniz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
N’Koudou'nun neden kadro dışı kaldığı belli oldu!
Habere Git

"Düşündüğüm tek şey oynamak"

Hazard, "Fikrimi ne değiştirebilir? Bilmiyorum. Düşündüğüm tek şey oynamak. Bu yüzden Real Madrid'den ayrılmayı düşünmüyorum. Sahaya çıksam ve kendimi yeniden gösterebilirsem insanlar bana tekrardan güvenebilir. Sadece süreye ihtiyacım var" diye konuştu.

Fenerbahçe'ye önerildi iddiası

Bilindiği üzere, başarılı oyuncunun ismi uzun süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. Hatta geçtiğimiz günlerde Eden Hazard'ın sarı-lacivertli takıma önerildiği iddia edilmişti. 

İddiaya göre senelik maliyeti 20 milyon Euro’yu bulan tecrübeli oyuncu için hiçbir takım şu anda istekli değil. Real Madrid, maaşının büyük bölümünü karşılamaya hazır olduğunu belirterek dünyaca ünlü yıldızı, aralarında Fenerbahçe’nin de dahil olduğu birçok takıma önerdi.

İlgini Çekebilir
Gözlemciler, Sevilla maçında 4 F.Bahçeli yıldızı takip edecek!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 7 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti. 

Belçikalı yıldız 1 Temmuz 2019 tarihinde Chelsea'den 115 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler