Hazard'ın gözünden koronavirüs!

12.04.2020 - 22:26 | Son Güncellenme: 12.04.2020 - 22:34

Koronavirüs salgını sebebiyle en çok sıkıntı yaşayan ülkelerden biri İspanya oldu. Real Madrid'in yıldız oyuncusu Eden Hazard, salgın sebebiyle yaşadığı günlerden söz etti. Hazard, evde neler yapıyor? Sakatlığı geçti mi?

İspanya Ligi takımlarından Real Madrid'in Belçikalı yıldızı Eden Hazard, koronavirüs dönemiyle ilgili açıklamalar yaptı. COVID-19 virüsünden korkmadığını anlatan Hazard, kendisini şanslı insanlardan biri olarak gördüğünü dile getirdi. Ayrıca bir de itirafta bulundu.

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Koronavirüs pandemisi dünya çapında bir kriz yarattı. Futbolda da etkileri devam ediyor. Real Madrid'in 100 milyon Euro karşılığında Chelsea'den transfer ettiği Eden Hazard, bu dönemde kilo almamak için uğraş veriyor.

Eden Hazard: "Çörek yememek için kilerden uzak duruyorum"

RTBF'ye verdiği röportajda Hazard, "Benim için karmaşık bir dönem. Çok fazla yememeye çalışıyorum. Çörek yememek için kilerden uzak duruyorum. Ama bu emin olun kolay değil. Çalışmalarımı sürdürüyorum. Çevrimiçi fizyo ile çalışıyorum. Ayak bileğimi güçlendirmeye gayret gösteriyorum" dedi.

Çocuklarıyla vakit geçiriyor

Yaşadığı sakatlık sonrası kötü bir dönem geçiren Hazard, kişisel becerilerini çocuklarına da anlatıyor. Hazard, "Onlara aslında fazla şey öğretemiyorum. Çünkü bir buçuk bacakla çalışıyorum. Ama yine de teknik olarak biraz geliştirmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Eden Hazard: "Bizden kötü olanlar var, şikayet edemeyiz"

Ayrıca Hazard, "Büyük bir bahçemiz var. Elimizden geleni yapıyoruz ve bahçede çok oynuyoruz. Çokcuklar çevrimiçi olarak okula devam ediyor. Bizden daha kötü günler geçirenler var. O yüzden şikayet edemeyiz" ifadelerini kullandı.

İspanya'da koronavirüs vaka sayısı

166 binden fazla teyit edilen koronavirüs vakası ve 17 bin kadar ölüm yaşayan İspanya, Mart ayından beri eve kilitlendi. Başbakan Pedro Sanchez, COVID-19'un yayılmasını engellemek için alınan önlemlerin 26 Nisan'a kadar uzatılmasını istemişti.

Senin için hazırladığımız haberler