Hazır ol, Malatya geliyor!

05.04.2017 - 10:46 | Son Güncellenme: 05.04.2017 - 10:46

1. Lig'de artık bir misafir takım var: Evkur Yeni Malatyaspor. 8 hafta kala 53 puan, üçüncü takıma 8 puanlık fark, oynanan oyun ve müthiş bir inanmışlık Doğu temsilcisini adım adım Süper Lig'e taşıyor. Çıkmamaları yılın sürprizi olur. Hep diyoruz, yine diyelim, sarı kırmızılılar için İstanbul ya da bir başka şehir hiç farketmiyor. Kazanıyorlar, ilerliyorlar...

MALATYA İSTANBUL'A AKTI!

Belli ki Malatyalılar da pek sevdi İstanbul'da oynamayı. İç saha maçlarında adeta şehir İstanbul'a akıyor. Tabii İstanbul'daki Malatyalıların hakkını da verelim, işi gücü bırakıp takımlarının yanında yer alıyorlar...

VURAL FARKI!

Yılmaz Vural enerjiktir, sempatiktir, sevecendir, babacandır. Bazen kızıp çağırsa-bağırsa da hep kazanmak adına yapar. Giresun maçı sezonun en zor maçı oldu. Yeni hocalarına galibiyetle hoş geldin diyen Göztepe futbolcuları, bundan böyle var gücüyle ikinci olup direkt çıkmak isteyecektir.

BOLU ACIMADI!

BŞB Gaziantepspor için tehlike çanları çalıyor. Yüksek transfer bütçesine rağmen kırmızı hattın tam içine girdiler. Boluspor yenip ilk 6 çabasını sürdürürken, ev sahibini ateşin tam ortasına attı.

SAMSUNSPOR ÇOK İSTEDİ!

Murat Gürbüzerol'un jeneriklik golü koca bir şehri sevince boğdu. İkinci yarının çıkıştaki takımı Balıkesirspor karşısında, etkili, istekli ve kendisi için hayati öneme haiz sorumlulukta oynadı. Balıkesir için kredisi oldukça azaldı diyebiliriz.

KRİTİK EŞİK!

26.hafta; 5 ev sahibi, 3 deplasman takımına galibiyet getirirken, tek beraberliği 3-3 ile ADS-Ümraniye maçında gördük.25 gol atılan haftada gol atılmayan maç olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler