Hazırlık maçlarına koronavirüs engeli!

03.06.2020 - 10:41 | Son Güncellenme: 03.06.2020 - 10:44

Fenerbahçe, kaldığı yerden devam edecek Süper Lig maçları öncesi hazırlık maçı yapmayı planlıyordu. Sarı-lacivertliler, TFF Sağlık Kurulu'nun önerisini açıkladı ve hazırlık maçı için alternatif planını duyurdu.

Hazırlık maçlarına koronavirüs engeli!

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu ara 12 Haziran itibarıyla sona erecek. Fenerbahçe, lig maçından önce bir hazırlık maçı oynamayı planlıyordu. Ancak; TFF Sağlık Kurulu hazırlık maçı konusunda kritik bir uyarı yaptı. Kulüpler, hazırlık maçı oynayamayacak mı? Fenerbahçe'den bu konuda bir açıklama geldi. 

Fenerbahçe başka bir takımla neden hazırlık maçı yapamadığını açıkladı

Fenerbahçe Kulübü'den yapılan açıklamada, "TFF Sağlık Kurulu’nun koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında iki farklı kulüp arasında hazırlık maçı yapılmasını uygun bulmaması nedeniyle Futbol A Takımımız, kendi kadrosundan oluşturacağı iki takım arasında hazırlık maçları yapacaktır" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'nin rakibi Kayserispor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında 12 Haziran Cuma günü saat 21:45'te sahasında HES Kablo Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. Kadıköy'deki mücadele koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak.

Beşiktaş da bir süredir rakip arıyordu

Aslında sadece Fenerbahçe değil, Beşiktaş ve birçok takım hazırlık maçı yapabilmek için bir süredir rakip arıyordu.

TFF Sağlık Kurulu'nun önerisini dikkate alacaklar

TFF Sağlık Kurulu'nun, 'Başka bir takımla hazırlık maçı oynamayın' uyarısını kulüpler dikkate alacak.

Senin için hazırladığımız haberler