VakıfBank’da Tuğba Şenoğlu ve Bartsch-Hackley, hedeflerini açıkladı

Orhan Gülek
21.12.2021 - 14:40 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 14:54

4. kez Dünya Şampiyonu olan VakıfBank’ın smaçörleri Tuğba Şenoğlu ve Michelle Bartsch-Hackley, hedeflerinin sezonu 5 kupa ile kapamak olduğunu söyledi.

VakıfBank’da Tuğba Şenoğlu ve Bartsch-Hackley, hedeflerini açıkladı

Begüm DOĞANAY - AJANSSPOR

Imoco Volley Conegliano’yu 5 set sonunda yenerek adını 4. Kez Dünya’nın en iyi takımı olarak yazdıran VakıfBank’ta Milli oyuncumuz Tuğba Şenoğlu ile Amerika Milli Takım oyuncusu Michelle Bartsch-Hackley, mutluluklarını Ajansspor ile paylaştı.

Tuba Şenoğlu motivasyonlarını anlattı

VakıfBank’ın Milli oyuncusu Tuğba Şenoğlu, Dünya Kulüpler Şampiyonasını kazandıkları için gurur duyduğunu ifade ederek, “İlk defa bu kadar üst üste uzun maçlar yaptık ama bizim için iyiydi çünkü üst üste oynadığımızda ertesi gün ve ertesi maçın heyecanıyla takım çok motivasyonlu ve çok hazır bir şekilde maça çıktı. Bizim için güzel geçti ve mutluyuz bunun için de” dedi.

“Hedef 5 kupa almak”

“Vakıbank her zaman büyük kupalar hedefleyen bir kulüp” diyen Şenoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

“Her turnuvaya gittiğimizde bunun sorumluluğu üzerimizde var. Bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle antrenmanlarımız konsantrasyonumuz her şeyimiz ona göre ayarlanıyor. 4. kupayı evimizde aldığımız için çok mutluyuz. Umarım kalan 3 kupayı da alır 5 kupa hedefine ulaşırız.”

“Şampiyonlar Ligi’ne odaklanacağız”

Artık Şampiyonlar Ligi maçlarına odaklanacaklarını söyleyen Tuğba Şenoğlu, “Dünya Kulüpler Kupası bizim için tabii ki çok önemliydi ama bunu unutup artık Avrupa’ya odaklanmalıyız. Çünkü orada da bir hedefimiz var, orada da kupa almak istiyoruz. Dediğim gibi hedefimiz 5 kupa umarım hepsini alıp sezonu mutlu kapatırız” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Dünya şampiyonu oldu, ama hayal kırıklığı yaşıyor!
Habere Git

Michelle Bartsch-Hackley: "Imoco’yu yendiğimiz için mutluyum"

Vakıfbank’ın 76 maçlık yenilmezlik rekorunu kıran Imoco Volley Conegliano karşısında galip geldikleri için mutlu olduğunu söyleyen Amerikalı yıldız Michelle Bartsch-Hackley, duygularını şöyle anlattı; “Altın madalya kazanmaktan dolayı çok mutluyum. Bunu Imoco gibi bir takım karşısında başarmış olmak gurur verici.”

Bartsch-Hackley her zaman en üst seviyede oynamak istediklerini ifade ederek, “Imoco bizim için çok üst düzey bir rakipti. Fenerbahçe gibi Eczacıbaşı gibi ligde de güçlü takımlar var. Onlara karşı muhteşem bir rakip olarak sahada olmayı istiyoruz” dedi.

“Ritmimizi bulmak zaman aldı”

İlk yarı istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını da dile getiren Bartsch-Hackley, “Tabii ki sezona başlarken önümüze koyduğumuz ilk büyük hedef Dünya Kulüpler şampiyonasını kazanmaktı. Ve elbette bu zaman kadar geçen süreç hazırlık süreciydi. Bir çok oyuncu hem Türk Milli Takımından hem de diğer Milli takımlardan zorlu ve sert bir dönemden geldi. Dinlenebilmek için az zaman bulabildiler sadece fiziki olarak değil mental olarak da az dinlenebilmiş bir takımdık. Ritmimizi bulmamız zaman aldı ama geliştik ve en iyi oyunumuzu Dünya Kulüpler şampiyonasına kadar geliştirmeyi başardık” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler