Hedefi milli takım ama; kariyerine iyi başlayamadı

31.10.2020 - 16:13 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 16:24

Gençlerbirliği ligin 7. haftasında Gaziantep ile 1-1 berabere kaldı. Al Karalar'da Mert Nobre, bu sezon ilk kez teknik direktörlük macerası yaşıyor. Peki Mert Nobre'nin teknik direktörlük macerasında aldığı sonuçlar neler? Galibiyet ve mağlubiyet sayısını haberimizde bulabileceksiniz...

Hedefi milli takım ama; kariyerine iyi başlayamadı

Süper Lig'in 7. haftasında Mert Nobre yönetimindeki Gençlerbirliği, Gaziantep ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sezon ilk kez teknik direktörlük macerası yaşayan Mert Nobre, kariyerine istediği gibi bir başlangıç yapamadı. 39 yaşındaki genç teknik adam, Al Karalar'ın başında sadece 1 galibiyet alabildi.

Başkent ekibi Nobre yönetiminde çıktığı maçlarda 3 yenilgi alırken 2 kez de berabere kaldı. Gençlerbirliği 5 puanla ligin 18. sırasında bulunuyor.

Galibiyet

  • Beşiktaş 0-1 Gençlerbirliği

Beraberlik

  • Gençlerbirliği 0-0 Konyaspor
  • Gençlerbirliği 1-1 Gaziantep

Mağlubiyet

  • Antalyaspor 2-0 Gençlerbirliği
  • Gençlerbirliği 1-2 Denizlispor
  • Yeni Malatyaspor 2-1 Gençlerbirliği

Öte yandan Gençlerbirliği, ligin 5. haftasını bay geçmişti.

Hedefi milli takım

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mert Nobre geçtiğimiz haftalarda Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanmış ve hedeflerini açıklamıştı.

Özgür Sancar'a konuşan Nobre, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynadım. İki takımda bir tanesinin teknik direktörü olmayı isterim. Ancak hedefim de Türkiye Milli Takımı var. Milli takımı çalıştırmayı çok istiyorum. Belki Brezilya Milli Takımı da olur. Galatasaray biraz zor olur galiba. (Gülerek) Çünkü futbolculuğumda hep rakip oldum; ama neden olmasın profesyonel dünya. Önemli olan teknik direktörlük konusunda göstereceğiniz başarı" demişti. (AÇIKLAMALARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler