"Hedefim Süper Lig şampiyonluğu"

03.12.2020 - 14:06 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 14:20

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, Kasımpaşa'dan ayrılık süreci, Alanyaspor, Rıdvan Şimşek, Taylan Antalyalı ve Süper Lig hedefleri hakkında konuştu. İşte detaylar...

"Hedefim Süper Lig şampiyonluğu"

Teknik direktör Mehmet Altıparmak gündeme dair Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın stüdyo konuğu olan Mehmet Altıparmak, "Normalde görev aldığım takımlarda kısa süreli çalışmıyorum. Kasımpaşa maceramız 7 maç sürdü. Ben prensipleri olan birisiyim. 2. Lig'de, 1.Lig'de ve Süper Lig'de çalıştım. Hangi lig olursa olsun ben işime karışılmasını sevmem. Bir sistem ve düzen içerisinde çalışırım. Benim kurmuş olduğum işleyişe etki edecek müdahaleler geldiğinde de benim orada olmanın bir anlamı kalmıyor. Kasımpaşa'dan da bu sebeple yollarımız ayrıldı. Kasımpaşa ile birlikteliğimiz kısa sürdü ama Kasımpaşa taraftarları ile aramızda inanılmaz bir bağ kurduk. Kasımpaşa'nın 100. yılı olması nedeniyle çok özel hedeflerimiz vardı. Hikayemizin yarım kalması biraz üzücü. Süreç böyle gelişti. Yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı. 

Alanyaspor yorumu: 'Şampiyon olabilir'

Süper Lig'de lider olan Alanyaspor hakkında ise Altıparmak, "Alanyaspor şampiyon olabilir. Maçların seyircisiz oynanması bazı takımların daha rahat futbol oynamasını sağlıyor. Alanyaspor bu sene çok büyük işlere imza atmaya devam edecektir. Daha önce şampiyon olmuş takımların dışında bir şampiyon takım çıkarsa, bu takım Alanyaspor olacaktır. Çağdaş Atan'ı tebrik ediyorum. Sezon sonuna kadar bu yarışın içerisinde olacaklardır. Kadro yapılarına uygun futbolcular seçiyorlar. Bu sebeple gelen her transferden üst düzey verim alıyorlar." dedi.

"Hedefim Süper Lig şampiyonluğu"

Kariyer planlaması hakkında ise Altıparmak, "Artık Süper Lig takımlarında devam edeceğiz. İlkelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda olan kulüplerde görev yapacağız. Çok şükür bugüne kadar hiçbir kulüpte başarısız olmadım. Kişisel hedeflerim var. Bu hedeflerime ulaşabilmek adına Süper Lig'de devam etmem gerekiyor. Süper Lig şampiyonluğu hedefim var. Avrupa'da bir kulüp çalıştırmak istiyorum. Milli Takım'ın teknik direktörü olmak gibi bir hedefim var. " açıklamasında bulundu.

"Taylan Antalyalı Avrupa'da oynar"

BB Erzurumspor'dan öğrencisi Taylan Antalyalı hakkında konuşan Mehmet Altıparmak sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Taylan Antalyalı ile çalıştık. Kendisinin Galatasaray'da bu performansı beni gururlandırıyor. Taylan, inşallah çok daha iyi seviyelere gelecektir. Taylan bence Avrupa kulüplerinde rahatlıkla forma giyebilir. İngiltere'de forma giyebilecek kapasiteye de sahip. Bu sene göstermiş olduğu performans gerçekten mükemmel. Çok iyi oynuyor. Saha içerisinde neler yapması gerektiğini çok iyi biliyor.”

5 şampiyonluk yaşadı!

Son olarak Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da görev alan Mehmet Altıparmak, 1. Lig'de BB Erzurumspor, Gaziantep FK ve Hatayspor'da Süper Lig'e yükselme sevinci yaşadı.

Altıparmak 2. Lig'de ise Kartalspor ve Alanyaspor'da şampiyonluk elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler