Başakşehir'de transfer planı: Adem Ljajic, Efecan Karaca ve Henry Onyekuru

Feride Kara
07.01.2022 - 13:51 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 14:06

Devre arası transfer döneminde Visca'yı Trabzonspor'a veren Başakşehir kadrosuna Adem Ljajic, Efecan Karaca ve Henry Onyekuru'yu dahil etmek istiyor..

Başakşehir'de transfer planı: Adem Ljajic, Efecan Karaca ve Henry Onyekuru

 Medipol Başakşehir Visca'nın boşluğunu bomba isimleri transfer ederek doldurmak istiyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu ikinci yarı öncesinde transfer olmasını istediği isimleri yönetime bildirerek raporunu tamamladı. Belözoğlu özellikle üç ismin takıma katılmasını istiyor. 

Beşiktaş'tan Adem Ljajic gündemde

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve şu an kadro dışı olan Adem Ljajic Başakşehir'in transfer gündeminde. Başakşehir Adem için herhangi bir bonservis bedeli ödemek istemiyor. Böyle bir durum oluşursa Adem Ljajic kadroya dahil edilecek.

Efecan Karaca Başakşehir'e transfer olacak mı?

Trabzonspor'un da transfer gündemine gelen milli futbolcu Efecan Karaca Başakşehir'de Visca'nın yerine transfer edilmek isteniyor. Alanyaspor ile bir görüşme gerçekleştiren Turuncu lacivertliler transferde olumlu sonuca varmak istiyor. 

İlgini Çekebilir
Visca, Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıktı
Habere Git

Emre Belözoğlu Henry Onyekuru'yu istiyor

Son olarak Emre Belözoğlu'nun transfer listesinde yer alan Henry Onyekuru. Galatasaray ile de adı geçen Onyekuru Yunanistan takımı Olimpiakos'ta forma giyiyor. Daha önce üç kere Galatasaray'a kiralık gelip giden Nijeryalı oyuncu için Başakşehir devreye girdi. 

İlgini Çekebilir
Koronavirüs patladı, TFF talimatı değiştirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler