Helvacı: "Galatasaray'ın tahammülü olmayan şey..."

15.05.2017 - 17:07 | Son Güncellenme: 15.05.2017 - 17:07

AJANSSPOR -  Galatasaray Kulübü Eski İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Divan Kurulu Toplantısı’nda söz aldı ve açıklamalarda bulundu.

Helvacı’nın yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :  

İmza kampanyası hakkında…

Galatasaray’da 50 yaşın altında olan üyeler genç üyelerdir. Çocukluğum, delikanlılığım, ve halen devam eden orta yaşlılığım burada geçti. Buradaki insanların olaylar karşısındaki reflekslerini de dolayısıyla iyi biliyorum. Kimin ne düşündüğünün farkındayım. İmza kampanyası, genç arkadaşlarımızın inisiyatif alarak ortaya çıkardığı bir kampanyadır. Beğeniriz ya da beğenmeyiz. Hoşumuza gitmese bile onların kendi düşüncelerini ortaya koyma biçimini kabul etmek durumundayız.

“Tahammülsüzlük yeni zararlaradır”

Galatasaray Başkanının en önemli görevi; Galatasaraylıları bir arada tutmaktır. Kimsenin, bu imza kampanyasını düzenleyenlerle ilgili bir şikayetini duymadım. Bu bir demokratik bir haktır. İstenilen seviyeye ulaşıp ulaşmayacağını hep beraber takip edeceğiz. Ancak; imza kampanyasını düzenleyenler bu hakkı ibrada kullanabilirlerdi. Bu kampanyayı bu açıdan çok desteklemiyorum. Eğer böyle bir şey yapılabilecekse, asıl sorunu ortadan kaldıracak bir adım atılmalıydı. Galatasaray’ın tahammülü olmayan şey; kötü yönetim ya da sportif başarısızlık değil, yeni zararlardır. Genç arkadaşlarımız ne organizasyon yapacaksa, mutlaka Galatasaray Başkanına bir taahhüt vermeleri zorunludur. Bunun örneği kulüpte arşivde vardır. Ben imzayı atmıştım. Bunu yapacak yönetimler, kulübü zarara uğratmayacak yönetimlerdir.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler