Henry Onyekuru'dan Fenerbahçe itirafı

Feride Kara
03.08.2022 - 23:07 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 23:17

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a transfer olan eski Galatasaraylı Henry Onyekuru Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı.

Henry Onyekuru'dan Fenerbahçe itirafı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyecek olan eski Galatasaraylı oyuncu Onyekuru açıklamalar yaptı. 

3-1 yendiğimiz gün inanılmaz bir deneyimdi

Tivibuspor'a konuşan Onyekuru "Galatasaray'a geldiğimde bana Fenerbahçe'yi deplasmanda 20 senedir yenemediğimiz söylediğinde inanmamıştım. Futbolda nasıl olur da bir takımı 20 sene boyunca yenemezsiniz diye düşünmüştüm. 3-1 yendiğimiz gün inanılmaz bir deneyimdi."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Hatayspor'a transfer oldu
Habere Git

Fatih Terim'in ayrılmasına şok oldum

Fatih Terim'in Galatasaray'a ayrılığı konusunda açıklama yapan Onyekuru  "Açıkçası ilk duyduğumda inanamadım, şok oldum. Neler olduğunu bilmiyordum. Kendisini o dönem aramadım, haberleri takip ettim. Galatasaray için çok büyük başarılar elde etmiş bir insan. Galatasaray, onun ailesi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den teklif aldım

Onyekuru "Geçtiğimiz senelerde, 2 sene önce F.Bahçe'den teklif aldım. Sanırım bu 2-3 senedir G.Saray'da oynamış oyuncuları istemiyorlar gibi bir düşüncem var. Taraftarların düşüncesi farklı olabiliyor, tepki olabiliyor. Ama benim için bu futbol, bir oyun. Kimseyle sorunum yok" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler