Bayern Münih U23 Takımında Forma Giyen Eyüp Aydın Bundesliga Ekiplerini Peşine Taktı

Burak Alaca
05.06.2023 - 21:06 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 21:15

Önümüzdeki sezon FC Bayern Münih U23’in sözleşmesi sona erecek olan Eyüp Aydın, Bundesliga ekiplerinin radarında. İşte detaylar...

Bayern Münih U23 Takımında Forma Giyen Eyüp Aydın Bundesliga Ekiplerini Peşine Taktı

AJANSSPOR-HABER

Alman ekiplerin gözü Bayern Münih U23’ün genç oyuncusu Eyüp Aydın’da. İddialara göre Bundesliga ekiplerinin ilgisini çeken 18 yaşındaki orta saha oyuncusu üst düzey bir uluslararası ekibi de cezbediyor. 

Ekipler hislerini dile getirdi

Sky Sports’un aktardığı bilgilere göre 2 yıldır FC Bayern Münih U23 forması giyen 18 yaşındaki Eyüp Aydın ile ilgilenen birçok ekip var. Önümüzdeki sezon ekibi ile sözleşmesi bitecek olan Aydın için şimdiden teklif yapmaya hazırlanan bazı ekipler var. Aralarında Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen ve küme düşen Schalke 04'ün de bulunduğu ekiplerden bazıları Aydın’la ilgilendiklerini ve onun bir sonraki adım için hazır olduğunu belirttiler. 

Üst düzey bir Bundesliga ekibi de ilgileniyor

Eyüp Aydın hakkındaki iddiaların devamında ise genç futbolcu ile ilgilenen ekiplerin sadece Bundesliga’dan olmadığı belirtildi. Üst düzey bir uluslararası ekip de genç orta sahayı bir sözleşme renklerine katmak istiyor. 

İlgini Çekebilir
"5-10 yıl içinde Bayern Münih'e gideceğime inanıyorum"
Habere Git

Profesyonellere konuk oluyor

Genç futbolcu Eyüp Aydın, U16 zamanlarından beri gösterdiği gelişim ile dikkat çekiyor. 18 yaşındaki futbolcu zaman zaman profesyonel futbolcuların antrenmanlarına da konuk oluyor. 

Münih 1 milyona serbest bırakabilir

Aydın’ın ekibi Bayern Münih U23 birçok takımı cezbeden oyuncusu için ilkbaharda sözleşme uzatma opsiyonunu kullandı. Alman ekip, önümüzdeki sezonun sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncusu ile ilgilenen ekipler için de bir sayı paylaştı. Bayern, 18 yaşındaki orta saha oyuncusunu 1 milyon euro karşılığında bırakmaya sıcak bakıyor. 

Bayern'de Eyüp Aydın

2 yıldır Bayern Münih U23 forması taşıyan Eyüp Aydın 2 sezonda ekibi için 55 maçta forma giydi. Aydın sahada olduğu dakikalarda 4 kez fileleri havalandırmayı başardı. Genç futbolcu 22-23 sezonunda 25 maça çıktı ve 3 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Bayern’in büyüklüğü şampiyonluk büyüklüğü değildir
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler