Hepimiz hata yapıyoruz'dan Cüneyt Bey'e!

22.06.2020 - 12:28 | Son Güncellenme: 22.06.2020 - 12:30

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2018-2019 sezonundaki Antalyaspor maçı sonrası Cüneyt Çakır için neler söylemişti? İşte detaylar...

Hepimiz hata yapıyoruz'dan Cüneyt Bey'e!

Mert ELAM-AJANSSPOR

Galatasaray'ın Gaziantep ile 3-3 berabere kaldığı maçta hakem Alper Ulusoy'la birlikte Video Yardımcı Hakem (VAR) Sistemi'nde görevli Cüneyt Çakır da Fatih Terim'in hedefindeydi. 

6 saniye kuralı nedeniyle Okan Kocuk'a çalınan endirekt serbest vuruşu eleştiren Terim, "En son bu saniye kuralı ne zaman çalındı ben bilmiyorum. Top kalecimizin elinde. Kenan ona doğru gidiyor. Onu tedirgin ediyor. Sonra 6 saniye kuralı çalınıyor. Cüneyt Bey de içeride bunu seyrediyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim geçen sezon deplasmanda Antalyaspor'un 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından ise maçın hakemi Cüneyt Çakır'a sahip çıkmıştı. 

Fatih Terim, Cüneyt Çakır için ne demişti?

"Cüneyt hocanın hepimizin koruması gereken, hepimizin övünmesi gereken bir durumu var. Onu hem Avrupa'da hem de dünyada koruyalım. Hepimiz hata yapıyoruz. Şu anda diyecek bir şey yok. İyi bir hakemdir Cüneyt Çakır. VAR'dı yoktu, geçelim onları."

Antalyaspor cephesi maçın ardından Cüneyt Çakır'ın verdiği kararları sert bir dille eleştirmişti. Maçın başında Muslera'nın Antalyasporlu Maicon'a yaptığı sert harekette Çakır faul düdüğü çalmamıştı.

Yine 90+5'te ise Antalyaspor'un kornerinde Muslera'nın rakip oyuncuya müdahalesi penaltı tartışmalarını beraberinde getirmiş, VAR'dan uyarı gelmeyince Çakır oyunu devam ettirmişti. 

Terim ile Çakır arasındaki tansiyon geçen sezonki Başakşehir maçında da yükselmiş, Çakır, Orhan Ak'la birlikte Fatih Terim'i de trinüne yollamıştı. deneyimli teknik adam maçtan sonra ise Çakır'ın yanına gelerek ondan özür dilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler