Hepsi rahatına bakacak!

12.05.2017 - 16:00 | Son Güncellenme: 12.05.2017 - 16:00

Süper Lig ve TFF 1. Lig'de kritik son haftalara girilirken şampiyonluk yarışı ve ateş hattındaki takımlarının durumları belirginleşmeye başlıyor. 1. Lig'de Mersin İdman Yurdu lige veda eden ilk takım oldu. Koca çınar küme düştü. Bir dönem Süper Lig'de top koşturan takım gelecek sezon 2. Lig'de mücadele edecek. Zamanın behrinde kulüp Başkanı Ali Kahramanlı vardı, şimdi nerede bilmiyorum.

Fakat şu anda rahatına bakıyordur. Bu tabloyu istifini bozmadan izliyordur(!)

Orduspor! işte o Hector Cuper’i Türkiye’ye getiren Orduspor! Şimdi amatör ligde, o dönemki kulüp başkanı Nedim Türkmen, şimdi nerede? Herkes gibi o da gitti. İşin enteresan tarafı bu adamlara kulüpleri hala borçlu!
Gelelim Sakaryaspor'a, Kocaelispor'a lige geri dönüş savaşı veriyor. Ankaragücü bu yıl kendine gelebildi. Tablo hiç değişmedi!

Faturayı hep masum insanlar ödedi ve hala ödemeye devam ediyor. O masum insanların içinde de ne yazık ki! Paralı askerler var. Menfaatlerine göre yolunda olan.

Gaziantepspor ve Adana Demirspor bu haftanın örnekleri bu takımın idarecilerini kimse tanımaz. Bu ülkede yüzlerce iş adamı var. Hepsini tanıyor musunuz? Fakat futbol iyi bir reklam sahası. Sen gel PR yap, sonra da takımdan alacaklı ol! Bıraktığın borç da cabası!

Hey gidi kara futbol düzeni, idarecilerin geneli tüccar, iş adamı, tekstilci. Haa birde siyasi temaslılar var. Hocalardan mı istersiniz yoksa başkanlardan mı?
Bunu da sen seç güzel kardeşim! Tercih senin!

Teknik direktörlük bu ülkede referans işi, başkanlık ise icazetle alınıyor. Herkes gerçeği biliyor fakat üç maymunu oynuyor.

Haa birde unutmadan yazalım. Bir başkan düşünün parkede karate yapıyor. Kimse kardeşim ayıptır, diyemiyor. Çünkü herkes ayağına basılınca zıplıyor. Herkes menfaatini düşünüyor. Doğruları yazınca veya söyleyince şöyle böyle oluyorsun. Hiçbir şey olmayalım, dürüst ve doğru olalım yeter!

Senin için hazırladığımız haberler