Hepsi Volkan Demirel'e kırmızı kart çıkardı!

09.04.2017 - 23:21 | Son Güncellenme: 09.04.2017 - 23:21

Erman Toroğlu Alp Pehlivan ve Gürcan Bilgiç,  A Spor'da Fenerbahçe - Akhisar mücadelesinde Volkan Demirel'in penaltı pozisyonunu yorumladı!

İşte o tespitler:

Erman Toroğlu: Türkiye'de güçlü oynamak suç görülüyor, ben yolda yürüyeyim biri üzerime gelsin hemen dirseği koyarım! Volkan Demirel'in pozisyonunda yan hakem resmen uyumuş,  yan hakemin yeri çok kötü. Volkan Demirel'in elle müdahelesi ceza sahasının içinde başlıyor ve bariz gol şansı var. Bu pozisyonlarda büyük takım, küçük takım farkı oluyor. Büyük takımda oyuncuyu atamıyorlar ama küçük takımda anında atıyorlar. Bu pozisyon penaltı ve Volkan Demirel'e kırmızı kart olmalıydı.

Alp Pehlivan: Ben 2 noktaya bakıyorum, Volkan Demirel'in müdahelesi topa mı? Bence topa değil! Peki bariz gol şansı var mı? Bence var! Yani penaltı kararı doğru ama sarı kart değil kırmızı kart olmalıydı.

Gürcan Bilgiç: Bu pozisyonda müdahaleyi Volkan Demirel değil de Fenerbahçeli bir futbolcu yapsaydı ve Volkan kalesinde olsaydı o zaman hakem doğru karar verdi derdim. Ama bu pozisyona baktığımda kırmızı kart çıkmalıydı diyorum.

AJANSSPOR 

KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler