İsmail Kartal: "Oyunculuğumdan bu yana gecemi gündüzüme katıyorum"

10.01.2024 - 22:42 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 23:08

Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal, 7-1'lik Konyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Kendi evimizde kendimize yakışır oyunla farklı kazandık" dedi.

İsmail Kartal: "Oyunculuğumdan bu yana gecemi gündüzüme katıyorum"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta mücadelesinde konuk ettiği TÜMOSAN Konyaspor'u 7-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, verdikleri emeğin karşılığını aldıklarını söyledi.

"Evimizde kendimize yakışır oyunla farklı kazandık"

Tecrübeli teknik adam karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 7-1'lik galibiyetin mutlu ettiğini belirterek, "Gerekli analizlerle oyuncularımızı en hızlı şekilde yönlendirdik ve hazırladık. Zamanımız yoktu. Yenilenme antrenmanıyla çıktık. Konyaspor'u tanıyor ve biliyorduk. Uzun zamandır takip ettiğimiz bir takım. Tüm takımları takip ediyoruz. Güzel bir oyunla farklı bir galibiyet elde ettik. Kendi evimizde kendimize yakışır oyunla farklı kazandık. Güzel bir maç oldu. Taraftarımızın da pozitif desteği için teşekkür ederim. 3 puan aldık, yolumuza devam ediyoruz." dedi.

"Verdiğimiz emeğin karşılığını alıyoruz"

Çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu kaydeden İsmail Kartal, "Hücum opsiyonlarımızı geliştirmek üzere yoğunlaşıyoruz. Ekibimizle beraber iyi çalışıyoruz. Oyuncular da buna karşılık veriyor. Bu işten keyif alıyorlar. Sahada işler güzel gidiyor. Verdiğimiz emeğin karşılığını alıyoruz. Taraftarımızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Sonuçta bugün kazanmamız gereken maçı kayıpsız geçtiğimiz için oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarımızı da bizi desteklediği için teşekkür ediyorum.

"Gece gündüz takıma daha fazla nasıl faydalı olurum diye çalışıyorum"

Bir teknik direktör olarak Fenerbahçe camiasının evladığı olduğunu belirten Kartal, "Oyunculuğumdan bu yana gecemi gündüzümü bu takıma daha fazla nasıl faydalı olurum, bunun çalışmasını yaptım. Taraftarın bu saygısı da beni daha çok motive ediyor. İnşallah sezon sonuna kadar devam ettirip şampiyonluk ipini göğüsleyebiliriz." şeklinde konuştu.

"Her maç Cengiz oynayacak diye bir durum yok"

Stoper adaylarının hepsini değerlendirdiklerini ve Bonucci'de karar kıldıklarını aktaran Kartal, "Hem ekonomik hem kariyer ve tecrübesi anlamında Bonucci'nin daha faydalı olacağını düşünerek ona 'evet' dedik." ifadelerini kullandı.

İstanbulspor maçında 4 gol atan Cengiz Ünder'in karşılaşmaya ilk 11'de başlamamasıyla ilgili olarak ise tecrüeli çalıştırıcı, "Burada Cengiz ya da İrfan isimler önemli değil. Çubukluyu giyen her oyuncu değerli. Sezon başından beri İrfan'ın yaptıklarını unutmayalım. Her maç Cengiz oynayacak diye bir durum yok. 3 günde bir maç yapıyoruz. Oyuncuları maç maç değerlendiriyoruz. Rotasyonla yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.

"Herhangi bir resmi teklif yok"

Karşılaşmanın 81. dakikasında oyuna aldığı Bartuğ Elmaz'ın genç ve yetenekli bir oyuncu olduğunu dile getiren Kartal, rekorlarla ilgilenmediğini ve maçları kazanarak şampiyon olmak istediklerini aktardı.

Kartal, şu anda herhangi bir oyuncuya resmi transfer teklifinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler